Lenny A

Fantastisch verblijf

Beoordeling van Hostellerie Ter Driezen
5,0 van 5 bollen23 sep 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Wat een fijn en warm welkom. Zeer betrokken mensen die ons hele verblijf voor ons klaar stonden. Fijne kamer met geweldige badkamer. Prachtig.
Ontbijt was heerlijk en uitgebreid.
Hotel ligt nabij centrum en toch rustig.
Dit is zeker een aanrader.
Datum van verblijf: september 2024
1.4 km van Hostellerie Ter Driezen
номер
2.4 km van Hostellerie Ter Driezen
0.6 km van Hostellerie Ter Driezen
zicht vanop de straat met ingang tot parking en kamer
Go to your Happy Price
5.2 km van Hostellerie Ter Driezen
Meer hotels in Turnhout bekijken
Beoordeeld op 24 augustus 2024

Mooie historische locatie in het centrum van Turnhout. Het was kermis op de markt en we hebben geen lawaai gehoord. Lieve gastheer en gastvrouw met heel veel kennis over de geschiedenis van Turnhout.
Lekker ontbijt,propere kamer en goede douche, plaats om je fietsen te zetten

Datum van verblijf: augustus 2024
Beoordeeld op 27 juni 2022

We kregen een zeer warme en persoonlijke ontvangst.
Bar was er niet, maar mochten een drankje drinken in het salon en mevrouw had nog een knabbeltje aangeboden.
Ze hebben onze taxi geregeld naar ons feestbestemming.
's morgens een lekker ontbijt met spek en eieren vers gemaakt en de rest van het ontbijt was zeer royaal, jammer dat we het niet op gegeten kregen.

Kamers vernieuwd en toppie bed, heerlijk geslapen!
Mooie badkamer.
De foto's op de website moeten ze wel vervangen, want ik veel mooier nu.

Kamertip: nr. 15 was toppie
Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 3 oktober 2019 via mobiele applicatie

Ontvangst is hartelijk, maar het hotel is gedateerd. Leuk als je van oud houdt, maar het zou veel beter zijn met de hartelijke ontvangst EN een hotel met alle gemakken en uitgebreid ontbijt in een leuke stad als Turnhout.

Datum van verblijf: september 2019
Beoordeeld op 2 november 2016

Uitermate gezellig hotel. Historie en romantiek. Fantastische eigenaren en personeel, uitbundig ontbijt, ligging in het centrum, dus alles kan te voet. Je voelt je al snel helemaal thuis. Hotel met klasse.

Datum van verblijf: oktober 2016
Beoordeeld op 26 januari 2015

Heeft een zekere charme voor mensen die van antiek gedoe houden. Heeft karakter noemen sommige het, heeft sfeer en charme als alle vloeren in hout en trappen kraken, maar is niet meer mee met de tijd. We zijn in 2015 en persoonlijk verwacht ik dat een hotel meegaat met de tijd, tenzij de prijs ook lekker ouderwets is. Nee voor de gehanteerde prijzen verwacht ik veel meer en een eigentijdse inrichting, ondanks mijn leeftijd. Lekker geslapen in een goed ruim bed met net linnen. Ruime kamer met alle nodige voorzieningen, maar slechte verlichting met spaarlampen in oude armatuur.
Stopcontact in de badkamer kwam uit de muur, badkamerdeur helemaal gezwollen en krom van het lekken van badwater. Lamp defect boven bed.
Goede verwarming, een goed ontbijt. De uitbater en het personeel zijn niet professioneel genoeg voor een 4 sterren. Netjes onderhouden maar zichtbaar aan renovatie toe.

Kamertip: Ben je niet voor antiek kies dan een ander hotel.
Datum van verblijf: januari 2015