Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke lunch”
Beoordeling van Tati Coffee Roasters

Tati Coffee Roasters
Geclassificeerd als nr. 1 van 3 Koffie en thee in Turnhout
Gegevens restaurant
26 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke lunch genoten. Een donker broodje carpacio. Echt heerlijk en meer dan voldoende. Ook heerlijke thee's heb je hier. Ruime keuze. Ook veel keuze in koffie. Je kan deze ook aankopen, indien je wenst. Ook heel vriendelijk personeel. Prijs-kwaliteit helemaal in orde!

Datum van bezoek: januari 2020
1  Bedank driesena
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (44)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

7 - 11 van 44 beoordelingen

17 januari 2020 beoordeeld

Vandaag ontbeten met granola en broodjemwr uiteraard super lekkere coffee. We hadden een flat white en een cappuccino. Gezellige ruimte en heel vriendelijke gastvrouw

Datum van bezoek: januari 2020
1  Bedank DannyDams
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 december 2019 beoordeeld

we zaten met 3 kinderen al minimaal 10 minuten te wachten voordat we door hadden dat we aan de toog moesten bestellen, niemand van het personeel heeft dat gezegd tegen ons, andere klanten hebben ons er op gewezen.
ze lieten ons gewoon aan ons lot over, we zaten zelfs naast de toog,het was heel gemakkelijk geweest van een van de dames bediendes om te zeggen dat je aan de toog moet bestellen.
na bestelling niet eens een sorry, dus de laatste keer

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Greejte
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige ligging, mooie thee- en koffiekaart. Lekkere garnaalkroketten met slaatje, vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: december 2019
Bedank Janopreis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Rustige retro koffiebar met natuurlijke verse keuken. Midden centrum zonder verkeer en zonder rumoer.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank willyenmo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tati Coffee Roasters bekeken, bekeken ook

 
Turnhout, Antwerpen
Turnhout, Antwerpen
 

In Tati Coffee Roasters geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.