Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (68)
Beoordelingen filteren
68 resultaten
Waardering van reizigers
22
37
5
2
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
22
37
5
2
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 68 beoordelingen
Beoordeeld op 25 juli 2021 via mobiele applicatie

Vriendelijke ontvangst maar we kregen een kamer die niet klaar was. Uiteindelijk hebben we een andere kamer gekregen die wel gepoetst was.
Maar wat een teleurstelling deze kamer voor die prijs!
De kamer is toe aan een volledige update.
Prijs-kwaliteit niet in orde!
Ook was het arrangement 2 dagen op voorhand niet meer mogelijk
Spijtig voor het ontbijt en restaurant waar niets aan te merken viel.

Kamertip: Standaard kamer hotel vermijden !
Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank bartvrm
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 augustus 2019 via mobiele applicatie

De hotelkamers zijn zeer verzorgd. Zeer goede ligging, zeker als je een feest hebt in Den Eyck. Het is op wandel afstand.
Het ontbijt zeer karig voor de prijs dat je hiervoor moet betalen. Dit was een afknapper!
Jammer. Want zou anders hier zeker terug gekomen zijn.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank Happiness717597
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 januari 2019

Van aperitief tot koffie: alles perfect en mooi gepresenteerd.
Lekker eten met een zeer verzorgde bediening. Lekkere wijnen in het wijnpakket.Zeker een ommetje waard! Wel reserveren, ook 's middags. Mooie omgeving om te wandelen>
Mooi terras aan het restaurant.

Kamertip: Hebben alleen gebruik gemaakt van het restaurant
Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Dirk V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 december 2018 via mobiele applicatie

Kerstavond hier doorgebracht met een nachtje slapen. Goed bed om in te slapen. Spijtig voor mij, ben nogal groot, twee bedden tegen elkaar geschoven. De verlichtingsknop staat tegen de muur. Dus eerst je bed uit om het licht aan te steken. Hoog bad om in te geraken. Voor mij geen probleem maar ik kan me inbeelden moeilijk voor mensen die slecht te been zijn. Het ontbijt ‘s morgens is in orde met voor ieders wat wils. Al bij al lekker geslapen.

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank benv28
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 november 2018 via mobiele applicatie

Wij verbleven hier naar aanleiding van het gouden jubileumfeest van mijn ouders wat gevierd werd in nabijgelegen feestzaal den Eyck.
Daar we na een glaasje op het risico niet wilden nemen om nog met de auto de baan op te gaan, kozen we voor een overnachting in dit hotel.
Als we de website bezochten leek het ons erg veelbelovend, doch de realiteit was teleurstellend.
Kamers zijn erg gedateerd, we verbleven in een hoekkamer waar we een erg benauwend gevoel kregen ondanks de minieme lichtinval door het kleine venster.
Bed had een zeer slechte matras, jammer... hierdoor slechte nachtrust.
Ontbijt was ook erg teleurstellend.
Op zondagochtend verwacht je voor de gevraagde prijs zowieso een glaasje Cava en geen voorverpakte confituur en dergelijke. Er waren geen vers krakende pistolets, geen verse koffiekoeken ( kleine koffiekoekjes die men zelf had afgebakken ), ook charcuterie was beperkt. Er werd niet rijkelijk aangevuld. Was erg jammer.
Besluit na ons verblijf hier: prijs/kwaliteit klopt het plaatje totaal niet!!! Is een erg duur hotel voor hetgeen wordt aangeboden.
Een taxi rechtstreeks naar huis had ons blijer gestemd achteraf bekeken.
Geen aanrader, zonde van het geld!

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 660vanessar
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken