Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“We komen zeker terug!”
Beoordeling van Skaldu

Skaldu
Geclassificeerd als nr. 3 van 70 Restaurants in Bornem
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 5 - € 35
Gegevens restaurant
17 februari 2024 beoordeeld

We waren voor het eerst hier in Skaldu. Zeer lekker gegeten in een mooi kader en top bediening door Anna! We komen zeker terug!

Datum van bezoek: januari 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank KarineZele
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
AXEL VAN STEENBERGEN, Eigenaar van Skaldu, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 februari 2024

Beste


We danken u voor deze super mooie recensie en jullie fijn bezoek.
Graag tot een volgende keer.
Culinaire groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordelingen (197)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

13 - 17 van 197 beoordelingen

3 februari 2024 beoordeeld

Vanavond gaan eten in Skaldu met het gezin en het was keigoed meegevallen !
Gezellig setting in het zaalgedeelte met de boom. We zijn beide begonnen met een cocktail (alco & non alco), beide waren beide mooi gebracht en goed van smaak smen met een leuke lekkere amuse van de keuken. Vervolgens Sashimi van zalm, tonijn en zeebaars van de suggesties uitgeprobeerd. Dit was mooi gepresenteerd op een bord crushed ice, met aziatische garnituur zoals gember, wasabi, sojasaus, ... Zeer lekker en fris voorgerechtje !
Daarna kozen we voor de skrei met prei garnalensausje en patatje van de suggestie kaart. Skrei was top klaargemaakt, lekker sausje, helemaal lekker.
Mijn partner koos voor de Dorade in zoutkorst (vaste kaart) met een trio van groenten, ook deze werd mooi geserveerd, aan tafel opgesneden en werd zeer goed gesmaakt. De dochter koos voor een klassieker, namelijk balletjes in tom.saus - ook een meevaller!
Dus sfeer en gezelligheid vonden we zeker terug. De keuken is top voor die prijs ! Bediening was ok.

Datum van bezoek: februari 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank IkeM96
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
AXEL VAN STEENBERGEN, Eigenaar van Skaldu, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 februari 2024

Beste

We danken u enorm voor deze mooie recensie en vooral uw bezoek!
We weten dat er gisteren een personeelslid te weinig was voor de bediening, maar ondanks dit alles heeft ons team toch het beste van zichzelf gegeven.
We zien u graag een volgende keer terug.
Culinaire groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 januari 2024 beoordeeld

Zeer goed gegeten! Goede porties, warm genoeg, veel keuze.
Gezellige sfeer! Beleefde bediening.
Hier gaan we vaker passeren.

Datum van bezoek: januari 2024
Bedank laurendewinter
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
AXEL VAN STEENBERGEN, Eigenaar van Skaldu, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 januari 2024

Beste

Bedankt voor deze mooie recensie en graag tot een volgende keer!
Culinaire groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 januari 2024 beoordeeld

Ik eet dolgraag paling in ‘t groen en waar beter dan in de palingstreek bij uitstek? Maar wat een ontgoocheling… Wat volgens de overigens vriendelijke serveerster een recept van grootmoeder of moeder van de eigenaar is , was gewoon niet lekker: het “groen” was heel erg bitter en leek qua smaak en structuur in niets op de klassieke paling in t groen. Zonde van de 36€. De overige gerechten van ons gezelschap waren trouwens wel lekker, vooral de zwezerik van mijn echtgenote was heerlijk. Lekker genoeg om niet tegen de bediening te zeuren over mijn gerecht. Volgende keer beter.

Datum van bezoek: januari 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Peter V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
AXEL VAN STEENBERGEN, Eigenaar van Skaldu, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 januari 2024

Beste

Jammer dat u niet tevreden was van de paling, ondanks we deze wel veel verkopen met de nodige complimenten.
Smaken kunnen uiteraard verschillen.
Toch vinden we het fijner een oplossing aan te bieden ipv een recensie te lezen.
Hopend u een volgende keer beter van dienst te zijn.
CUlinaire groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 januari 2024 beoordeeld

Prachtige gelegenheid, vriendelijke bediening en lekker eten. Wij keren zeker nog terug voor alweer een lekkere ervaring.

Datum van bezoek: januari 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Explore63584410770
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
AXEL VAN STEENBERGEN, Eigenaar van Skaldu, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 januari 2024

Bedankt voor deze mooie rencensie en uw bezoek
graag tot een volgende keer. Culinaire groeten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Skaldu bekeken, bekeken ook

 

In Skaldu geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.