Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Tripadvisor101 US$
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
Hotels.com101 US$
Agoda.com107 US$
alle 9 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (45)
Beoordelingen filteren
45 resultaten
Waardering van reizigers
5
22
9
6
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
5
22
9
6
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 45 beoordelingen
Beoordeeld op 4 september 2019

hadden kamer 9 in bijbouw (grotere kamer). Kamerinrichting is een beetje gedateerd, warm en zonder airco. Eerste nacht bijna niet geslapen door een hels lawaai van een koelingsinstallatie of iets dergelijks. Veranderen van kamer had geen zin, zie ervaring met andere kamers hier.
Diner was ok, personeel vriendelijk en behulpzaam.
Fijn weekend vanwege gezelschap. Wandelroutes Bornem niet geweldig. Lijkt wel mooie fietsomgeving.

Kamertip: kamer 9 in de bijbouw ligt vlak bij het lawaai
Datum van verblijf: augustus 2019
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank yvov45
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 oktober 2018

De tweepersoonskamer nr. 1 was super klein en warm (buiten 25°C en geen airco). Veel lawaaihinder van de trein. In de douche geen plaats voor een washandje . Zeeppomp te kleine dispenser volgens dikte van de fles, dus de zeep vloeit over de fles en je kan weinig gebruiken. Spiegel te ver om je te schminken. Doucheglas niet proper, was niet gekuist. Teveel betaald volgens hetgeen we kregen.

Kamertip: zekerlijk kamer nummer 1 niet kiezen, veel te klein en niet rustig.
Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Carine B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juli 2018

we boekten 3 nachten. Bij aankomst werden we vriendelijk verwelkomt. Onze eerste indruk
was mooie kamer met grote badkamer. Maar onze eerste nacht was een ramp. Boven op het dak van onze badkamer staan 4 airco's dag en nacht te draaien met veel lawaaihinder. We hebben maar een tweetal uurtjes geslapen. Na de melding aan de receptie kregen we de dag nadien een andere, kleinere maar stille kamer. We moesten het raam sluiten anders hoorden we nog de airco. Verder goed bed, lekker eten en ontbijt. Toch zullen we dit hotel niet meer boeken omwille van het aircolawaai.
Zelf was er geen airco op de kamer. Ondanks dit voorval hebben we genoten van de mooie streek en het mooie weer.

Kamertip: kamer 9 niet aan te raden. kamer 6 is beter.
Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Marilyn S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 mei 2018

Dit is een erg fijn hotel. De kamers zijn ietwat aan de kleine kant, maar de bedden zijn erg lekker. Het ontbijt was ook heel goed, er was veel variatie. Alleen op de kamer was er naast het bed, in het hoekje van de kamer, een vieze plek. Desondanks dat, is dit een goed hotel! Alleen is de prijs een beetje aan de dure kant...

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank 432julianv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 januari 2018

Onlangs gaan lunchen en het is ons zeker niet tegengevallen. Het was er vrij rustig, misschien lag het aan het weer want het was in december net een sneeuwperiode. Daarop heb ik wel een opmerking : misschien wel best de stoep om het restaurant binnen te komen ijsvrij maken in 't vervolg, was vrij gevaarlijk. Maar eens binnen vonden we de sfeer van het restaurant wel zeer goed, mooi gedekte tafels en vriendelijke bediening. De rib-eye was trouwens zeer lekker. Als voorgerecht hadden we de garnaalkroketjes genomen en die waren enkel wat te koud vanbinnen en dat vonden we toch zonde want ze waren zeer lekker. Gaan er wel zeker en vast nog terug.

Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Anne D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken