“Gastronomisch genieten in Bornem!”
Beoordeling van Biestro H-eat

Biestro H-eat
Geclassificeerd als nr. 1 van 70 Restaurants in Bornem
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 11 - € 26
27 juli 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is echt een top adresje, prijs kwaliteit zit dit restaurant echt super, vind je nog echt weinig de dag van vandaag.
Het eten is ook altijd superlekker,mooi geserveerd, hele vriendelijke gastvrouw en geïnteresseerde koks die komen vragen of het in orde is, heel mooi kader.
Kortom echt de moeite waard om dit restaurant eens te bezoeken.

Datum van bezoek: juli 2024

27 juli 2024 beoordeeld

Zeer verzorgde en verrassend lekkere maaltijden die origineel gepresenteerd werden met heerlijke wijnen. De vriendelijke bediening en betaalbare gerechten zullen ons zeker aanzetten om weldra terug te reserveren.Een rs

Datum van bezoek: juli 2024
27 juli 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Prijs , kwaliteit top restaurant. Maandmenu al genomen, a la carte al genomen. Steeds in orde. Mooi kader en niet te vergeten goede bediening. Wij gaan terug.

Datum van bezoek: juni 2024
21 juni 2024 beoordeeld

We kozen voor het maandmenu en dat bleek een perfecte keuze. Gaan lunchen met vrienden werd bij H-eat een prachtige totaalbeleving. De service, de sfeer, de aankleding en het fantastische eten maken het een geweldig totaalconcept.

Datum van bezoek: juni 2024
7 juni 2024 beoordeeld

Prachtig concept. Interieur mooi en gebalanceerd. De keuken en bediening werkt geolied, vriendelijk en attent. De serene atmosfeer maakt dat je nog makkelijker kan genieten van het eten met je gezelschap. Het eten maakt me blij. Dit is voor mij het tekstboek voorbeeld van uit eten gaan. Michelin/Gault&Millau kwaliteit zonder de opgeblazen prijzen die je er doorgaans mee associeert.

Datum van bezoek: mei 2024

Reizigers die Biestro H-eat bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen

In Biestro H-eat geweest? Deel je ervaringen!