Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Origineel, topkwaliteit!”
Beoordeling van Biestro H-eat

Biestro H-eat
Geclassificeerd als nr. 1 van 70 Restaurants in Bornem
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 11 - € 26
Gegevens restaurant
11 maart 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Originele gerechten, zeer goede prijs-kwaliteit. Leuk om je te laten verrassen door het menu van de dag! We komen zeker terug!

Datum van bezoek: februari 2024
Bedank 635eves
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (783)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

15 - 19 van 783 beoordelingen

10 maart 2024 beoordeeld

Zeer vriendelijk zaalpersoneel, heel gezellige accomodatie om in te vertoeven. Het eten was magnifiek, verfijnd, alles zeer mooi gepresenteerd en smaken die elkaar mooi aanvullen. Een echt aanrader.

Datum van bezoek: januari 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Traveler39575827014
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
10 maart 2024 beoordeeld

Het is steeds een verademing. Het gastronomisch een topper. Eten op de borden zijn kunstwerkjes voor oog en smaak .bediening door een klasse gastvrouw.
Prijs kwaliteit ligt in balans

Datum van bezoek: februari 2024
Bedank Guide790657
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
10 maart 2024 beoordeeld

Zoals altijd was het weer culinair genieten. Vriendelijke bediening en super lekkere combinaties van smaken. Gezellige setting waar je je ECHT welkom voelt. Er wordt rekening gehouden met de wensen van de klant. Prijs-kwaliteit een echte topper. Wij blijven komen!

Datum van bezoek: februari 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank GoPlaces36441169904
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
10 maart 2024 beoordeeld

Super ervaring, je wordt er echt verwend, iedereen is er even vriendelijk.
Verse producten, verrassende combinaties, heerlijk vers gemaakt ijs, lekkere aangepaste wijnen.
Wij komen alvast terug.

Datum van bezoek: februari 2024
Bedank Evy V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Biestro H-eat bekeken, bekeken ook

 
Antwerpen, Antwerpen
 

In Biestro H-eat geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.