“Lekkere en verrassende gerechten, met een glimlach gebracht!”
Beoordeling van Biestro H-eat

Biestro H-eat
Geclassificeerd als nr. 1 van 70 Restaurants in Bornem
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 11 - € 26
23 december 2023 beoordeeld

Steeds opnieuw worden we aangenaam verrast door de vriendelijke ontvangst en bediening. En wat er op ons bord geserveerd wordt is ook altijd een streling voor het oog maar ook voor onze smaakpapillen. Wij zijn en blijven fan. En zullen nog regelmatig terug een verwenavondje inplannen hier.

22 december 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Weer een prachtig verfijnd menu met verrukkelijke smaakcombinaties. Het is telkens weer genieten van heerlijk eten en prima service. 🙂

22 december 2023 beoordeeld

Zeer lekker gegeten. Mooi kader en uitstekende bediening. Echt een aanrader. Wij komen zeker nog terug.

22 december 2023 beoordeeld

Het interieur is heel aangenaam maar ook de ontvangst is zeer fijn. De keuze van menu en kaart is zeer goed gekozen. Het eten is niet alleen mooi gepresenteerd maar de smaken zijn ongelooflijk lekker. Van de bediening kan ik alleen maar zeggen TOP
Wij gaan zeker terug en dat zal niet lang meer duren.

Datum van bezoek: november 2023
22 december 2023 beoordeeld

H-eat stond al lang op het lijstje, met mijn verjaardag eindelijk een gaatje gevonden in het restaurant :-).
Een kleinere kaart (maar meer dan voldoende keuze voor elkeen zijn smaak).
Ook in de menu werden kleine aanpassingen gemaakt aan de gerechtjes volgens de opgegeven allergieën - bedankt hiervoor!

Het eten zelf: super - 9/10. Boeiende smakencombinaties, pittige kruidingen ook wel (moet je wat liggen - voor mij perfect). Eigenlijk gewoon heerlijk. Netjes gepresenteerd & porties zeker ook prima.

Bediening 10/10: knap om heel de zaal met zijn tweetjes te doen - altijd vriendelijk & correct geweest. We voelden ons hier welkom.

Prijs/kwaliteit 12/10: onverslaanbaar. De menu biedt zoveel waar voor zijn geld. Aanrader. Dranken/wijnen ook bilijk geprijst.

Datum van bezoek: oktober 2023

Reizigers die Biestro H-eat bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen

In Biestro H-eat geweest? Deel je ervaringen!