Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uitstekend restaurant!!!Keuken is top, fijn afgwerkt, niet alledaags, heel gedienstig -en beleefd personeel.”
Beoordeling van Biestro H-eat

Biestro H-eat
Geclassificeerd als nr. 1 van 36 Restaurants in Bornem
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 27
Gegevens restaurant
16 mei 2022 beoordeeld

Dit restaurant is zeker een aanrader als je in de buurt van Bornem bent.Lang op voorhand reserveren, doch meer dan de moeite waard even te wachten.Gerechten worden heel mooi gepresenteerd en het personeel is professioneel,beleefd en gedienstig.We wisten niet welke wijn kiezen en het personeel heeft ons een lekkere-,witte Italiaanse wijn voorgesteld en die was héél lekker!!Niet twijfelen om te reseren, je zal het je niet beklagen als je van lekker eten houdt in een gezellig kader!!Ik ga zeker terug, ook al moet ik 50m rijden.

Datum van bezoek: mei 2022
Bedank miti0320
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (680)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

5 - 9 van 680 beoordelingen

15 mei 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel blij met de keuze van biestro h-eat. Gezellig, lekker en heel vriendelijke bediening. Top, we gaan zeker nog terug.

Datum van bezoek: april 2022
Bedank katriendej
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 mei 2022 beoordeeld

We zijn hier met vrienden komen eten . Zeer vriendelijke ontvangst. Mooi interieur. De menu en suggesties worden door de gastvrouw voorgesteld . Top ! Wij kozen de maandmenu bestaande uit 3 gangen . Iedere gang is er keuze uit 3 gerechten . De gerechten zijn zeer gevarieerd, smaakvol en verfijnd . Echt een top adresje . Zeer professionele bediening . We komen hier graag terug . Prijs kwaliteit is super .

Datum van bezoek: april 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Kerel1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 mei 2022 beoordeeld

Op aanraden van een vriend hier gaan eten.
Ver op voorhand reserveren is de boodschap.
Wij gingen per trein naar daar, het restaurant ligt op wandelafstand van het station.

Het eten was su-bliem! Wijn pairing en bediening evenzeer onberispelijk.

Niets op aan te merken.

Datum van bezoek: januari 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank YannigVdW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 april 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Al meerdere malen voor verschillende gelegenheden geweest. Sterkste punt is ongetwijfeld de constante topkwaliteit in zowel de gastvrije en vriendelijke bediening als de heerlijke en verrassende bereidingen. Zeer sterke prijs/kwaliteitverhouding is zeker ook het vermelden waard.

Datum van bezoek: april 2022
1  Bedank 336tommyd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Biestro H-eat bekeken, bekeken ook

 
Antwerpen, Antwerpen
Sint-Amands, Antwerpen
 

In Biestro H-eat geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding