Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“hebben een menu besteld en thuisgebracht”
Beoordeling van Biestro H-eat

Biestro H-eat
Geclassificeerd als nr. 1 van 42 Restaurants in Bornem
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 12 US$ - 28 US$
Gegevens restaurant
2 april 2020 beoordeeld

top zoals steeds - alles netjes verpakt met de nodige uitleg voor de bereiding - klasse -om terug te bestellen

Datum van bezoek: april 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank lbovijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (562)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 562 beoordelingen

11 maart 2020 beoordeeld

Het was super lekker,alle gerechten waren subliem.Goed ontvangen en veel uitleg over de gerechten.We hebben er van genoten en komen zeker nog terug!Een aanrader...1 van de betere restaurants en zeker niet duur!

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank PatriciaN1767
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 maart 2020 beoordeeld

We zijn hier op een weekdag komen eten . Hartelijk ontvangst . We hebben gekozen voor de 3 gangen menu . De hapjes waren klein , elk 1 bitterbal en een minuscuul stukje tataki . Daarna 3 lekkere oesters en een stukje quiche . Als hoofdgerecht kozen we voor konijn en vis . Als dessert was er dame blanche en macaron .
De gerechten zijn zeer lekker klaargemaakt maar de porties zijn zeer klein . Al van bij de hapjes tot en met het hoofdgerecht wordt er beknibbeld op de hoeveelheid .
Ik ga regelmatig gastronomisch eten maar hier ben ik ben ik met honger van tafel gegaan . Spijtig want voor de rest was alles prima .

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Kerel1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 februari 2020 beoordeeld

Wat een beleving. Super lekker, zeer vriendelijk,... en heel betaalbaar. Wat moet je nog meer hebben!!!

Datum van bezoek: november 2019
Bedank HuldersB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 februari 2020 beoordeeld

Het was alweer een toppertje, originele lekkere gerechten, puike bediening, gezellig setting. Hopelijk kunnen we hier nog dikwijls komen genieten..

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PaulBornem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Biestro H-eat bekeken, bekeken ook

 
Antwerpen, Antwerpen
Sint-Amands, Antwerpen
 

In Biestro H-eat geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding