Fam. Van D

Next level in gastvrijheid

Beoordeling van Hotel Mein Almhof
5,0 van 5 bollen12 mrt 2022 beoordeeld
Hotel Mein Almhof overtrof onze verwachtingen. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en heeft een nog hoger niveau bereikt. Vriendelijk en net personeel, schone kamers en goede ligging tov de pistes. Het nieuwe culinaire concept is van grote klasse. Een afwisselend en creatief aanbod van hoge kwaliteit. Het ontbijt is fenomenaal en de bar is sfeervol. De wellness is fantastisch, vooral het uitzicht op het kasteeltje vanuit de relaxruimte en de skypool. We hebben genoten met hoofdletter G! We komen zeker terug!
Datum van verblijf: februari 2022
Reistype: Bezocht met familie
Kröll Luis, Inhaber van Hotel Mein Almhof, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 18 mrt 2022
Vielen Dank für diese tolle Bewertung, über die wir uns sehr gefreut haben.

Wir freuen uns schon auf Ihren nächsten Besuch und senden liebe Grüße aus Nauders.
0.1 km van Hotel Mein Almhof
Außenansicht Sommer
0.2 km van Hotel Mein Almhof
Lekker zwembad erbij en ook een sauna
0.1 km van Hotel Mein Almhof
#einfachmehrerleben
0.4 km van Hotel Mein Almhof
0.2 km van Hotel Mein Almhof
Postplatz (vom 1. Stock aus)
0.3 km van Hotel Mein Almhof
0.5 km van Hotel Mein Almhof
0.3 km van Hotel Mein Almhof
0.8 km van Hotel Mein Almhof
Meer hotels in Nauders bekijken
Beoordeeld op 9 maart 2022

Super hotel, zeer goede bediening, top ontbijtbuffet en gevarieerd avondmenu dat ons altijd heeft bekoord, zeer vriendelijk personeel, mooie welnes en zeer comfortabele kamers.
We hebben er van genoten en de omgeving was ook prachtig met een heel mooi skigebied.

Datum van verblijf: maart 2022
Kröll Luis, Inhaber van Hotel Mein Almhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 maart 2022

Vielen Dank für die tolle Bewertung und ganz liebe Grüße aus Nauders.

Beoordeeld op 5 januari 2022

We zijn pas bezig met het boeken van ons verblijf in dit hotel aanstaande zomer. Ons verblijf moet dus nog plaats vinden. Maar wat een top service van Laura, de reserveringsmedewerkster! Zij heeft veel geduld met al mijn vragen, blijft prfessioneel en super vriendelijk! Dat zegt al genoeg over de service in het hotel die wij in de zomer kunnen verwachten! We tellen af naar ons verblijf in dit hotel.

Datum van verblijf: juli 2021
Kröll Luis, Inhaber van Hotel Mein Almhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 januari 2022

Vielen Dank für die tolle Bewertung. Wir freuen uns schon sehr auf Ihren Besuch im Sommer.
Liebe Grüße aus Nauders.

Beoordeeld op 22 augustus 2021

wij hebben hier drie nachten verbleven .zeer mooi hotel met veel mogelijkheden .
het beste ontbijt ooit al in Oostenrijk voor ons .zeer hoge kwaliteit van eten .MAAR als je geen wijn aan tafel bestelt is de bediening er ook naar .voorbeelden die wij hebben meegemaakt . de eerste avond de zaal verantwoordelijke legt alles uit en vraagt of we wijn drinken , wij zeggen nee ? deze hebben wij nooit meer gezien .wel de tafels vlak naast ons maar nooit nog onze tafel .als wij vragen ( nog steeds op die eerste avond ) waar blijft ons hoofdgerecht ( na 1.10 min wachten )GEEN REACTIE van hem en gaat hij weg en komt niet meer langs onze tafel wel de tafels er naast .
iemand die de tafels moet leegmaken heeft dan ons hoofdgerecht gebracht .Dit heeft zich elke avond voorgedaan eens met het voorgerecht en de laaste avond was het dessert
maar nooit bij de tafels vlak en naast ons .
IEDEREEN MOET GELIJK BEHANDELT WORDEN WIJN OF NIET
TIP BESTEL WIJN EN JE GAAT EEN TOP VAKANTIE HEBBEN

Kamertip: bestel WIJN aan tafel en je gaat een top vakantie hebben
Datum van verblijf: augustus 2021
Kröll Luis, Inhaber van Hotel Mein Almhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2021

Vielen Dank für Ihre Bewertung das ehrliche Feedback. Uns ist es wichtig, dass jeder Gast bei uns gleich behandelt wird. Von daher werden wir das Thema intern nochmal ansprechen. Es tut uns jedenfalls leid, dass wir Sie nicht vollends zufrieden stimmen konnten.

Liebe Grüße aus Nauders,
Ihr Almhof-Team.

Beoordeeld op 27 juli 2021 via mobiele applicatie

Onder dit groene geheel van de salade gaat nog een wereld aan andere groenten schuil. Een lekkere en zeker grote salade vooraf met een iets te snel daarna geserveerde steak als hoofdgerecht is wat mij betreft een aanrader. Leuke en vlotte bediening in een sfeervol ingerichte omgeving maken het plaatje compleet. Uiteraard hebben ze nog veel meer lekkers, maar dat bewaren we voor een andere keer.

Datum van verblijf: juli 2021
Kröll Luis, Inhaber van Hotel Mein Almhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2021

Dank u wel!

Beoordeeld op 3 februari 2020

Mein Almhof was een en al geweldig , De mensen zijn zeer behulpzaam en aardig, de kamers waren top, uitgebreide fitness en een mooi zwembad op het dak. het skigebied Nauders is niet groot en niet klein. Hierdoor is het een perfect gebied voor een gezin.

Datum van verblijf: januari 2020
Kröll L, Geschäftsführer van Hotel Mein Almhof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 februari 2020

Dank u zeer!