wij hadden een 4 pers. appartement in een chalet gehuurd, heel erg netjes en schoon, met uitzicht op de Weissensee. Handdoeken waren aanwezig en worden indien gewenst elke dag verschoont, bedden zijn gespreid. Verder is alles aanwezig om zelf te koken, ketels, koelkast, oven, koffieapparaat, waterkoker e.d waren bijna als nieuw.
Wij maakten gebruik van 3/4 verzorging; ontbijt, middagsnack en 4-5 gangen diner, (drank excl.) Het ontbijt is goed, de middagsnack is vaak samengesteld uit de 'restjes' vh avondeten daags ervoor, bestaande uit bv soep, sla, gebak e.d., een beperkt aanbod. Bij het ontbijt maak je alvast een keuze voor het avondeten, je kunt alleen het hoofdgerecht kiezen; vlees, vis of vegetarisch. Voor kinderen is er evt. nog een kleine kaart, maar deze veranderd niet elke dag. Het voorgerechten en het toetje staan vast. Verder kun je het zelf nog aanvullen met een sla-buffet en een kaas-buffetje. Wij hebben iedere dag heerlijk gegeten. De zonneweide ligt aan de andere kant vd weg. ligbedden en parasols zijn ruimschoots aanwezig. Je kunt er iets drinken en een ijsje krijgen. (zelfbediening). Een kajak, waterfiets en sub-board zijn vrij te gebruiken (sleutel bij de receptie).
Ook een mountainbike of E-bike staan vrij ter je beschikking bij de receptie.
Er is een sauna en je kunt evt. gebruik maken van een welnessarrangement.
Met de toeristenkaart kun je gratis gebruik maken van de regio-bus en van de kabelbaan. De Weissensee is aan een zijde toegankelijk met de auto of openbaar vervoer, de rest is slechts bereikbaar, te voet, mountainbike of met de boot. Het is er niet heel erg toeristisch.
De omgeving biedt, indien je je dagen niet volpropt, voldoende vertier voor een kleine week. Het is een prachtige omgeving om te wandelen en te relaxen, maar zeker ook voor de sportievere vakantievierder.
Voor ons de ideale combinatie en reden genoeg voor een volgend bezoek.