Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel met goede service en heerlijk aan het meer! Hele mooie locatie en omgeving. En je kan hier heerlijk zwemmen! Wij hebben via het hotel een boot tocht geboekt wat erg leuk was. Je gaat met een elektrische speedboot over het meer en tussendoor krijg je uitleg over het meer en de omgeving. Zeer aan te raden!
Datum van verblijf: augustus 2024
Kamertip:Er is geen airco dus zorg er voor in de zomer dat je een airco of ventilator meeneemt/aanschaft...
Reistype: Bezocht met familie
Service
Slaapkwaliteit
Gereageerd 18 aug 2024
Beoordeling vertalen
Thank you so much! Many greetings right from the lake!
Super leuke en mooie locatie in Velden. Direct aan het water. Veel sport mogelijkheden. Fitness en watersporten… Dicht bij het centrum en de restaurants. Het is een luxe badplaats met veel exclusieve winkels. Appartement royaal voor 5. Klein voor 8
Datum van verblijf: augustus 2021
Stel deB0er een vraag over Barry Memle Lakeside Resort
Peter Barry, Inhaber van Barry Memle Lakeside Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 september 2021
Thank you so much! So many greetings
Rapporteer reactie als ongepastBedankt. We stellen je bijdrage op prijs.
Mooie betaalbare accomodatie in Velden am Woerthersee. Vriendelijk personeel. Helaas waren onze kamers overboekt waardoor wij een nacht in een ander appartement moesten overnachten. De volgende dag waren onze kamers pas klaar. Vanwege Covid 19 was de bar niet open. De appartementen van 35m2 waren groot en netjes. Deze worden niet automatisch dagelijks schoongemaakt. Als je het vraagt doen ze het wel. De woerthersee pas die kortingen geeft voor zaken krijg je ook niet automatisch. Moet je ook naar vragen. Dat is jammer. Sauna is prima. Handdoeken kun je vragen bij de receptie. Restaurants in de stad waren eind september veel dicht. Echt einde seizoen. Wel compensatie gekregen voor de 1e nacht. Ontbijt is simpel. Geen verse producten. Broodjes werden niet echt goed aangevuld. Ook andere zaken moest je om vragen zoals yoghurt, eieren e.d.
Datum van verblijf: september 2020
Prijs/kwaliteit
Kamers
Service
Stel 391ankaj een vraag over Barry Memle Lakeside Resort
Peter Barry, Inhaber van Barry Memle Lakeside Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2020
Bedankt dat je bij ons bent! Houd er rekening mee dat we om veiligheidsredenen altijd graag ons buffet bijvullen in tijden van Covid-19, maar nooit overvol. We zijn er zeker van dat u (!) Dat ook zult begrijpen ...
rubenb68
Beoordeeld op 21 augustus 2017 via mobiele applicatie
We zijn aangenaam verrast door dit hotel. We waren met 2 kinderen van 10 en 6. In 1 woord samengevat "geweldig!" Het appartement wat we hadden was ruim met een aparte keuken(tje), een woon/slaapkamer en een aparte slaapkamer. Ons balkon was ook royaal. Je hebt veel dingen inclusief zoals de ligbedden(€2 stop je in de stoel) en de speeltoestellen in het water. Maar ook kanoos, een waterfiets en surfplanken. Voor €15 per uur kun je een elektrisch bootje huren. De receptie is zeer gastvrij, het is vrij kleinschalig dus ze weten wie je bent en helpen je dan ook zo goed mogelijk. Tip voor alle uitstapjes koop een Karinthië kaart. Dit is echt super handig als je van alles wilt gaan doen en niet alleen gaat zonnen.
Datum van verblijf: augustus 2017
Stel rubenb68 een vraag over Barry Memle Lakeside Resort
Peter-Barry-Lakeside, Inhaber van Barry Memle Lakeside Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2017
1.ooo bedankt voor je superliebe review Het hele team van het Barry-MEMLE Lakeside Resort en uw Peter Barry stuurt u speciale groeten rechtstreeks van de Wörthersee
Rapporteer reactie als ongepastBedankt. We stellen je bijdrage op prijs.
5 nachten bij Barry Memle doorgebracht. Echt wederom een top kamer met een super uitzicht op de 'See'. Zeker weten een aanrader als je naar Oostenrijk wil. Het bed lag fantastisch, het ontbijt was heerlijk, de meiden zijn super aardig.
Datum van verblijf: mei 2017
Stel Johan S een vraag over Barry Memle Lakeside Resort
Peter-Barry-Lakeside, Inhaber van Barry Memle Lakeside Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 mei 2017
1.ooo BEDANKT! Heel veel liefs van de Wörthersee stuurt Ihne uw hele team van BARRY MEMEL Seeresort en uw Peter Barry
Rapporteer reactie als ongepastBedankt. We stellen je bijdrage op prijs.
Prima locatie: direct aan de Wörthersee, prima, goed onderhouden appartementen, prima ontbijt buffet voor €7. Op korte afstand van diverse restaurants en casino. Prima startpunt voor fietsen in de regio. Vriendelijk personeel, behulpzaam. Honden zijn welkom. Enige minpuntje is ontbreken van koeling/airconditioning in de huisjes, bij temperaturen boven 30 graden komt dit nachtrust niet ten goede.
Datum van verblijf: juli 2016
Stel O230RYrobs een vraag over Barry Memle Lakeside Resort
Barry-Memle, Inhaber van Barry Memle Lakeside Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juli 2016
Dank u voor uw liefde je stem! Gelukkig hebben we zelden zo veel warmte, maar altijd Seeresort verfrissend Wörth Resse rechtstreeks in onze BARRY Memle! :-) Groeten Peter Barry & Team