Michiel W

Aanrader in Karinthië

5,0 van 5 bollen29 jul 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Goed, schoon hotel met alle gemakken voorzien: zwembad, sauna, fitness etc. Ook geschikt voor kinderen met kinderspeeltuin binnen en buiten. Erg goed ontbijt en diner. Mooie locatie, goed liggend in Karinthië om deze streek te bezoeken en te verkennen.
Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Bezocht met familie
Gereageerd 26 sep 2023
Hello Michiel W, thank you very much for your positive review! We are very pleased that you had a pleasant stay at the Hotel GUT Trattlerhof an we we were able to meet most of your expectations! Thank you also for your honest feedback, which we take to heart! We look forward to welcoming you back soon and wish you all the best until then. Your Trattlers Hofpeople & Family Forstnig
0.4 km van Hotel Gut Trattlerhof & Chalets
2.0 km van Hotel Gut Trattlerhof & Chalets
3.4 km van Hotel Gut Trattlerhof & Chalets
Meer hotels in Bad Kleinkirchheim bekijken
Beoordeeld op 12 juni 2023

Absoluut een fantastisch verblijf. Een goede, ruime kamer met balkon en zitje en veel bergruimte. uitstekende wellness en echt heerlijk eten. Tel daar het vriendelijke personeel en de prachtige ligging met veel mooie wandelmogelijkheden bij op en je hebt de ingrediënten voor een heerlijk verblijf. Ik denk echt dat dit de kwalificatie van een 4-sterrenhotel waard is.

Kamertip: Gebruik de Kärnten-kaart, 1 maal per dag gratis met de 2 kabelbanen
Datum van verblijf: mei 2023
  • Reistype: Reisde alleen
Oliver Dedic, Marketing van Hotel Gut Trattlerhof & Chalets, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juni 2023

Hallo Road13246421177, vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Es freut uns sehr, dass Sie sich bei den Trattlers Hofleuten & im Hotel GUT Trattlerhof wohlgefühlt haben. Ihre Bewertung ist Motivation für uns, immer wieder neue Erlebnisse am GUTshof für unsere Gäste zu ermöglichen. Wir würden uns sehr freuen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen und wünschen Ihnen bis dahin alles erdenklich GUTe. Ihre Trattlers Hofleute & Familie Forstnig

Beoordeeld op 23 augustus 2021 via mobiele applicatie

Het hotel bestaat uit een gerenoveerd en ouder gedeelte. Wij hadden een nieuwe kamer. We keken uit op de tuin en beekje. Maakt wel lawaai, maar hadden daar persoonlijk geen last van. Drukkere baan aan de voorzijde mr dus ook geen last. Iedereen heel vriendelijk. Prima fitness. Uitgebreide welness. Heerlijk nieuw verwarmd buitenbad (zeer rustig), lekker ontbijt en lunch/diner. Aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2021
Oliver Dedic, Marketing van Hotel Gut Trattlerhof & Chalets, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2021

Dear Justmekes, thank you for your positive review!
We are very pleased that you had a comfortable stay at Trattlers Hofleute and in the Hotel GUT Trattlerhof. Your honest feedback is our motivation to allow new experiences for our guests. We would be happy to welcome you again soon in our hotel and wish you all the best.

Beoordeeld op 28 juli 2021 via mobiele applicatie

Magnifieke vernieuwde en ruime kamer aan de achterzijde van het hotel. Voorzien van alle comfort, ruime inloopdouche.
Hotel gerund door de Familie Fosrtnig, die kosten noch moeite sparen om hun gasten te verwennen! Heel gemoedelijk, super attent en heel vriendelijk!
Eten en bediening tot in de puntjes verzorgd!
Een absolute aanrader!

Datum van verblijf: juni 2021
Oliver Dedic, Marketing van Hotel Gut Trattlerhof & Chalets, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2021

Dear Passport30238152816, thank you for your positive review!

Beoordeeld op 1 maart 2020

Wij hadden een fantastisch verblijf in Badkleinkirchheim! We verbleven 7 nachten in een hotel chalet van Trattlerhof en deze heeft onze verwachtingen overtroffen! Zeer ruime kamers, fantastische sauna ruime keuken en zithoek. De hottub en het verwarmde terras maakten het compleet. Écht toplocatie en een uitstekende service van het hotelpersoneel! Super!

Datum van verblijf: maart 2020
oliver dedic, Sonstige van Hotel Gut Trattlerhof & Chalets, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 maart 2020

Guten Morgen aus Bad Kleinkirchheim! Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie sich bei den Trattlers Hofleuten & im Hotel Gut Trattlerhof wohlgefühlt haben. Ihre Bewertung ist Motivation für uns, immer wieder neue Erlebnisse am Gutshof für unsere Gäste zu ermöglichen. Wir würden uns sehr freuen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen und wünschen Ihnen bis dahin alles GUTe.
Ihre Trattlers Hofleute & Familie Forstnig

Beoordeeld op 3 maart 2019 via mobiele applicatie

Charmant familiehotel. Uitstekend eten en een gastvrij onthaal. Elke dag zijn er verschillende activiteiten waar je vrijblijvend aan mee kan doen. Heel compleet verblijf. Nieuwe wellness gedeelte is top.

Datum van verblijf: maart 2019
trattlerhof, Inhaber van Hotel Gut Trattlerhof & Chalets, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 maart 2019

Thank you for your positive review!
We are very pleased that you had a comfortable stay in the Hotel Gut Trattlerhof. Your honest feedback is our motivation to allow new experiences for our guests. We would be happy to welcome you again soon in our hotel and wish you all the best.