Steven V
Bazel, België

Weekje vakantie met het gezin in gezellig gezinshotel

Beoordeling van Evident Hotel Prägant
5,0 van 5 bollen8 aug 2019 beoordeeld
We zijn met ons gezin (2 volwassenen + 2 kinderen van 6 en 8) op bezoek geweest van 28/07/2019 tot 04/08/2019.

Bij de aankomst oogde het hotel heel klein door een kleine parking met klein terras. Maar het zette wel de toon dat gezelligheid en kwaliteit belangrijker zijn dan een uitzicht langs buiten. Bij binnenkomst wel even moeten wachten aan de receptie doordat er maar 1 persoon aan de receptie zat.
Uiteindelijk onze sleutels gekregen van de kamer die zeer verzorgd en ruim was. 2 keer 2 bedden die in aparte ruimtes stonden, ruime badkamer met mooie douche, gezellig terras met 2 ligstoelen, op elke kamer een tv,...

We hadden, zoals de meesten, een halfpension geboekt.

Het ontbijtbuffet was verzorgd en meer dan voldoende. Elke dag stond er een verschillende specialiteit bij het buffet en de rest was dagelijks hetzelfde. Dit gaat van vers lokaal brood, stokbrood, croissants en andere koeken, allerhande dranken, kaas en charcuterie, verse smoothies, verschillende confituur en choco, allerhande groenten en fruit,....
Wie hier zijn ding niet in vond kon ook nog aparte bereiding van ei bestellen die men vers maakte (omeletten, spiegelei,..)

Het diner was telkens een vijfgangenmenu waar je de dag ervoor kon kiezen uit twee soepen en drie verschillende hoofdgerechten. De hoofdgerechten was steeds de keuze uit een vleesgerecht, een visgerecht en een vegetarisch gerecht.
Alle dagen was dit heel verzorgd en heel lekker. Alles (of toch het meeste) is lokaal zodat je elke dag lokale gerechten op je bord kreeg.
Voor de kinderen kon je kiezen uit de voorgestelde gerechten voor volwassenen en elke dag was er ook een kinderhoofdgerecht te kiezen. Dit ging van schnitzel tot worsten en gefrituurde visfilets.

Bij aankomst op zondag was het een galadiner waar de eigenaars een woordje uitleg kwamen geven en er (nog) meer lekker eten op je bord kwam.

Het hotel zelf was heel verzorgd en vooraal heel vriendelijk personeel en eigenaars. De eigenaars eten elke morgen mee bij het ontbijt en zijn zeer open voor vragen of opmerkingen. Bij elke vraag dat we hadden werden heel vriendelijke geholpen door het personeel en/of de eigenaars.

Het hotel heeft ook een wellness waar wij geen gebruik van gemaakt hebben maar waar je wel de hele dag massages kon krijgen. Het zwembad hebben wij (en de kinderen natuurlijk) wel gebruik van gemaakt. Het buitenzwembad was wat fris (enkel verwarming met zonnepanelen is toch niet echt voldoende) maar het binnenzwembad was lekker warm. Er was allerhande speelgoed ter plekke waar de kinderen gebruik van konden maken. Je zit natuurlijk in een wellness gedeelte waar mensen ook komen relaxen dus hebben we er wel op toegekeken dat de kinderen zich toch wat rustig hielden met het lawaai.

Alles bij elkaar een topvakantie waar we helemaal niet bedrogen uitkwamen. Samen met de Kärnten kaart (kaart voor allerhande activiteiten en bezinswaardigheden in de regio) is dit een schitterende regio + hotel om je vakantie door te brengen.

Dikke aanrader!!!
Datum van verblijf: juli 2019
Kamertip: Zicht op de Kaiserberg is een pluspunt.
Gereageerd 22 aug 2019
Dear Steven!

Thank you for your great comments and the extended discription about your stay at our Hotel.

We are glad that you enjoyed your holidays with us and in our beautiful region.

We are looking forward seeing you again in the future

yours family Prägant and the whole Prägant team
1.8 km van Evident Hotel Prägant
1.6 km van Evident Hotel Prägant
Meer hotels in Bad Kleinkirchheim bekijken
Beoordeeld op 4 augustus 2019

Wij zijn er een week gebleven met 2 kinderen 6&8 jaar. Iedereen die daar werkt was zeer vriendelijke, top bediening. Wij hadden half p. Eten was plaatselijke keuken. Was zeer lekker en heel mooie gepresenteerd. De familie kamer was ook zeer groot. Alles in het hotel was zeer goed onderhouden. Dikke aanrader. In de omgeving en direct omgeving is er veel te doen. Wij hebben er van genoten.

Datum van verblijf: augustus 2019
Sunshine_bkk96, Inhaber van Evident Hotel Prägant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 augustus 2019

Thank you for your great comments about your stay and our hotel.
We are glad that you had a nice holiday with your family. We are working hard on our quality to provide also in the future pleasant holidays.

See you again soon
Yours Prägant family and the whole Prägant team

Beoordeeld op 12 februari 2019 via mobiele applicatie

Dit kleinschalige, goed gelegen hotel doet erg veel moeite om zich aan te passen aan mensen met een allergie. Mijn dochter is lactose-intolerant en zowel bij het ontbijt als bij het avondmaal werd alles aangepast aan haar intolerantie. Wij zagen dat dit voor glutenallergie ook zo is. Verder is het personeel super vriendelijk is alles zeer netjes en is het eten erg verzorgd. Ook op gebied van prijs een meevaller

Datum van verblijf: februari 2019
Sunshine_bkk96, Inhaber van Evident Hotel Prägant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 februari 2019

Dear SomersH2!
Thank you for your great comments. We are glad that you had a great stay with us!

This is a good motivation for the whole team - thank you again!

See you soon again in Bad Kleinkirchheim
Yours family Prägant and the whole team

Beoordeeld op 19 september 2018 via mobiele applicatie

Fantastisch eten. Je wordt verwend. Men probeert alle wensen in vervulling te laten gaan.
Onze hond was Welkom. Mooie grote kamer.
Geweldig personeel.
Het hotel zorgt voor veel informatie wat er te doen is in de omgeving.
Elke dag een infoblaadje met goede te teksten en info. Maar ook leuke teksten Zoals de personeelsleden die in het zonnetje gezet worden.

Datum van verblijf: september 2018
Michael P, Inhaber van Evident Hotel Prägant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 oktober 2018

Dear Silvia!
Thank you for your nice words.
We are happy that you liked your stay with us.
Maybe we can welcome you soon again here in Hotel Prägant.

Family Michael and Kerstin Prägant

Beoordeeld op 20 augustus 2018 via mobiele applicatie

Heel goed hotel, we werden hier culinair verwend, prachtig complex met allerhande wellness en leuk zwembad voor de kids, heel net en proper, vriendelijk personeel en heel veel te beleven in de omgeving. Zowel relaxen aan het meer in het dal als mooie bergwandelingen via de kabelbaan aan de overkant van de straat. Een echte aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2018

Dear Annelies!
Thank you for your good comments.
We are happy that you had a good time with us here in carinthia.
All the best to you and your family and we are looking forward to see you again here in Hotel Prägant.

Michael Prägant and the whole Prägant Team

Beoordeeld op 18 augustus 2018

Zeer vriendelijk en persoonlijk ontvangen door de eigenaars en al het personeel. Een kindvriendelijk hotel waar we graag met onze 8 en 2 jarige kindjes verbleven hebben. Het eten was zeer culinair hoogstaand met elke dag een andere verassing.

Datum van verblijf: augustus 2018