Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk!”

Domburgsche Bier en Melk Salon
Geclassificeerd als nr. 11 van 38 Restaurants in Domburg
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Nederlands
Gegevens restaurant
21 maart 2020 beoordeeld

Wat een gezellige lunchroom! Vegetarisch eten van biologische kwaliteit. Prima koffie en een gezellige tuin. Een plekje om naar terug te keren!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 64annetm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (108)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 108 beoordelingen

17 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een goede lunch voor vegetariërs of vleeseters in een gemoedelijke sfeer.
Ook om lekker even elkaar bij te praten

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank BartB326
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 oktober 2019 beoordeeld

Een originele en sympatieke salon voor ontbijt, lunch of zomaar tussendoor. Leuke, interessante kaart. Wat wij kozen was van prima kwaliteit. Met daarbij zeer vriendelijke, leuke bediening. Kortom, als we weer in de buurt zijn komen we hier zeker terug.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank RolandBlaak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten en drinken is goed verzorgd. De bediening is vriendelijk. Plaats om te zitten in de tuin is wat rommelig maar heeft ook charme. Helaas laat het sanitair te wensen over. 1 toilet voor alle gasten. Naast wachtrijen heeft dit ook invloed op hygiëne. Dit heeft een negatieve impact op het totale gevoel. Hoe gaat men dan immers om met voedselbereiding? Heel jammer en in mijn ogen een noodzakelijk verbeterpunt.

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank 519leov
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere melk en koffie in de gezellige tuin.
Ook het eten was zeer goed.
Daar komen we zeker nog eens terug.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank markhageman56
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Domburgsche Bier en Melk Salon bekeken, bekeken ook

 

In Domburgsche Bier en Melk Salon geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding