Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Redelijk restaurant”
Beoordeling van Sakura Huis Domburg

Sakura Huis Domburg
Een tafel reserveren
2
zo 7/6
20:00
OF
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 35 van 38 Restaurants in Domburg
Prijsklasse: 6 US$ - 28 US$
Gegevens restaurant
15 maart 2020 beoordeeld

Het restaurant rook helemaal naar frituur.
Sushi was vers maar miste smaaksensatie.

Sfeer in restaurant is ook niet erg gezellig

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Yvonne2004
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (6)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 6 beoordelingen

25 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke sushi, een erg leuk restaurant met vriendelijk personeel. We waren met 2 jonge kindjes en er werd goed meegedacht waar we het beste konden gaan zitten. Kortom, wij komen zeker terug.

Datum van bezoek: januari 2020
1  Bedank jansv2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed gegeten! Bediening was super (gastvrouw Ay Fen) Wij komen ook vaker in Middelburg bij Sakurahuis Middelburg voor sushi te eten. Smaken en kwaliteit zijn hetzelfde. In Domburg een iets andere kaart, naar ons inzien ruimere keuze. Maar wij komen zeker nog wel eens terug. Jullie zijn goed bezig!

Datum van bezoek: december 2019
1  Bedank roydt81
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 maart 2020 beoordeeld

Datum van bezoek: februari 2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Datum van bezoek: januari 2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sakura Huis Domburg bekeken, bekeken ook

 

In Sakura Huis Domburg geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding