Mijn vriend en ik zijn een week in dit hotel geweest. Dit omdat we centraal wilden zitten tussen Barcelona, Valencia, kust en Ebro.
Een auto is een must voor dit hotel. Het ligt aan een grote weg, waar je weinig van merkt als je bij het zwembad ligt.
Veel parkeerplekken waar niet voor betaald hoeft te worden.
HOTEL
Hotel heeft veel rood tapijt. Verder schoon en netjes.
Een echt doorreishotel voor mensen die hier 1 of 2 dagen willen overbruggen. Langer raden wij dit niet aan.
RECEPTIE
Receptie is vriendelijk, behulpzaam en zakelijk. Je kunt hier ook kaarten bestellen voor een dagje uit zoals Port Aventura. Wat een aanrader is waardoor je geen wachtrij hebt voor het pretpark.
KAMER
Kamer is standaard en schoon. Douchen in het bad. Shampoo en doucheschuim aanwezig. Föhn en waterkoker met koffie en thee. Uitzicht was niet bijzonder. Je kijkt op de achteringang van het hotel met een vuilcontainer.
Bedden zijn verder heerlijk. Electrische boxspringmatrassen. Airco en klein koelkastje. Je kunt hier niet echt je eigen spulletjes in kwijt.
ONTBIJT
Uitgebreid en lekker. Broodjes, jus d'orange, zoetwaren, vleeswaren. Je betaald hier ca 10 euro per persoon voor.
ZWEMBAD
Middelgroot en prima. Bedden waren er voor ons genoeg. Kan mij voorstellen met meer gasten dat er dan geen bedden genoeg zijn. Tip: Ga vanuit het restaurant links onder de naaldbomen liggen. Doordat de zon draait heb je hier altijd zon en schaduw. Eventueel kan je hier ook lekker op een handdoek in het gras liggen.
Speeltuin aanwezig en tennisbanen.
RESTAURANT
Je kunt bij het zwembad ook zaken van de snackkaart bestellen. Tosti's en brood met ei.
Vriendelijk personeel.