Op een rustige plek was dit een erg mooi verblijf. We zaten in één van de huizen. Ruim, van alle gemakken voorzien, speeltuin en een leuke bar plus zwembad. In de omgeving is voor kinderen heel veel te doen.
- Gratis wifi
- Gratis parkeren
Super verblijf heel vriendelijk personeel ,eten super goed ,alles is top bedankt aan iedereen van Sojka , spijtig genoeg gaan we weer , maar een aanrader ook voor mensen met een mobilhome prachtige plaatsen om te staan
Dit is een zeer goed hotel.De superior kamer,waar wij verbleven zijn zeer goed.De bedden zijn prima er is een mooie badkamer en er is voldoende kastruimte.Er is ook een breedbeeld TV met Vlaamse zenders (een en kanvas)
Het eten is goed en er zijn Belgische bieren verkrijgbaar.
Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig.
Men heeft hier wel een auto nodig.
Bezienswaardigheden zijn er genoeg in de omgeving.
Alhoewel Slowakije een niet zo voor de hand liggende vakantiebestemming is is dit hotel wel een aanrader als men eens iets anders zoekt.
De eigenaar (een Vlaming) regelt alles voor u.
Heel mooie locatie met heel vriendelijk personeel. Uitstekende vertreklocatie voor mooie wandelingen in de Lage Tatra.
Lekker eten, uitgebreid ontbijt, mogelijkheid tot lunchpakket.
Voor de individuele wandelingen is er de mogelijkheid tot meenemen van een wandelgps. De uitleg ivm de wandelingen wordt ook heel goed gegeven door een Nederlandstalig iemand.
Kleinschalig hotel gerund door sympathiek Westvlaams-Slovaaks koppel met veel Vlaamse bezoekers. Rustig gelegen. Ruime goed onderhouden kamers met veel bergruimte en meestal een balkon of terras. TV met voornaamste Vlaamse zenders. Geen airco. Een relaxcenter is aanwezig met binnenzwembad en wellnesscenter. Bij aankomst krijg je een map in je eigen taal met suggesties voor uitstappen en een welkomstdrink. Restaurant/bar met uitgebreide kaart Belgische bieren. Ontbijtbuffet ok maar avondmaal in buffetvorm kon mij niet echt bekoren. Het is wel mogelijk aan de kaart te eten. Je kan ter plaatse uitstappen/wandelingen boeken via het hotel maar in mijn ogen is een auto onontbeerlijk om de wijde omgeving te verkennen.
We verbleven in familiekamer Tanecnica. Een ruime kamer, naar helaas zonder balkon. Het was erg warm in de kamer en het openzetten van de twee aanwezige ramen was niet voldoende om het koeler te krijgen. Het eten in het restaurant was goed en redelijk geprijsd. Het ontbijtbuffet is prima. De bedden waren voor ons niet verend genoeg en de kussens te zacht, maar dat is een kwestie van waar je aan gewend bent. Douche was goed. De Nederlandstalige eigenaars hebben wij niet gesproken; het personeel spreekt goed Engels. In de nabije omgeving is, buiten wandelen/fietsen, weinig te doen. Wij zijn meer mensen van cultuur en gebouwen, dus deze plaats was, achteraf gezien, niet geschikt voor ons.