Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (555)
Beoordelingen filteren
555 resultaten
Waardering van reizigers
276
153
74
31
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
276
153
74
31
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 555 beoordelingen
Beoordeeld op 27 augustus 2019 via mobiele applicatie

In deze Chateau verbleven om de omgeving van de mont Ventoux te verkennen.We hadden geboekt voor 3 nachten en hebben er nog eentje bijgestaan. Mooie kamer op de gelijksvloer met ruim terras en uitkijk op de tuin.We hadden onze hond mee en deze werd ook vriendelijk ontvangen.Een leuk zwembad erbij waar het personeel ons bediende met drankjes.Lekker verzorgd ontbijt op het buitenterras waar ook een lunch of Dinner werd verzorgd.Super lekker trouwens.Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank patriciabY8444RX
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Alexandra B, Director of Sales van Chateau de Mazan, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 oktober 2019
Google-vertaling

What a pleasure it was to receive your comments. Thank you for mentioning your experience at Le Chateau de Mzan.
We are grateful to know that you had a very pleasant stay and we hope to receive you again soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 oktober 2018

Chateau de Mazan als doorreis hotel voor één nacht, hadden origineel een kamer in het bijgebouw aan de overzijde, maar we werden omgeboekt wegens beter kamers in het kasteel, de sfeer in het kasteel is prima, netjes en gezellig, oude stijl maar verzorgd, maar de kamers zelf zijn ondermaats voor de prijs, 215 euro is veel te veel voor de geleverde "superieure" kamer, ik vond ze niet meer waard dan 100 euro, met moeite 3 sterren, rest is goed en we werden vergoed met een gratis glas champagne na onze klacht

Kamertip: ik denk dat de kamers in het bijgebouw groter en beter zijn dan in het kasteel
Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank 886kd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 juni 2018 via mobiele applicatie

Wij hebben hier heerlijk gegeten. Wij namen het menu met vooraf prima amuses. De wijnkaart is zeer gevarieerd met lekkere lokale wijnen.
Het enige minpunt is dat het eten allemaal vrij duur is.
Maar het is de prijs waard

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 239frank
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 juni 2017 via mobiele applicatie

Leuk hotelletje in grote stadsvilla met een waaier aan kamers. Suites in hoofdgebouw superleuk. Lekker ontbijt of dinner, kan buiten op ruim terras. Fietsstalling die kan afgesloten worden, parking reserveren voor wagen. Tof!

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 862GV
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 februari 2017

Wij hadden dit hotel geboekt voor 4 dagen eind Juli 2016.Na het inchecken in het kasteel werden we naar de overkant van de straat gebracht door de receptionist.
De kamer die ons aangewezen werd leek ons al meteen een oubollig kot met kastjes en spulletjes die wij gewoon bij het groot huisvuil deponeren of naar het containerpark brengen.Het terras keek uit op het dak en de dakgoot van de overbuur ,charme noemt men dat daar.De matras was zo doorgelegen dat je de metalen spiraalveren voelde bij het liggen of als je je omdraaide.De badkamer was gewoonweg oubollig en niet meer van deze tijd.Kortom,deze kamer was zijn 179 Euro per nacht niet waard en wij hebben na de tweede overnachting ons verblijf onderbroken om terug huiswaarts te reizen.De website van het hotel verdoezelt de realiteit en laat alles uitstralen alsof je in een echt kasteel verblijft.Als je een charmeplus kamer aan 179 Euro per nacht reserveert dan verblijf je in de koterij rechtover de chateau en kan je in je zwempak de straat oversteken om gebruikt te maken van het zwembad.Ons zie je daar nooit meer !! Paul en Marleen

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank PaulV4048
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
chateaudemazan, directeur adjoint van Chateau de Mazan, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 maart 2017
Google-vertaling

Dear Paul,

Thank you for taking the time to leave a comment. And you really took the time ! As you came 8 months ago. I honestly don’t see the point to write so long after your stay.
When you left the hotel you made the comment that the bed was uncomfortable and that you didn’t sleep well. We answered you that you were very sorry and that you were the first person to make such comment. As we always pay close attention to our guests comments we immediately checked the mattress and decided to change it for a new one.

Regarding the decoration, you are not in a chain hotel and all rooms have a different décor.
Consisting on a mix of carefully collected antiques from all over Europe and decoration objects. This makes the soul of our hotel that much of our customers love.
I’m sorry you didn’t like it. your comment is very offensive and rude : a giant garbage !!!
I would suggest future possible guests to read other comments about our decoration and to visit our website with many new pictures and which most rooms pictured this year.
You paid 179 euros for a 25m2 room and a 15m2 terrace in July in Provence in a 4 star hotel Sorry but it doesn’t seem to me like expensive at all.

Yours faithfully,

Vincent Lanceleur
Directeur Adjoint

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken