Julia H

Leuk hotel in het centrum van Wimereux

Beoordeling van Hotel Villa Des 2 Caps
4,0 van 5 bollen24 aug 2024 beoordeeld
Leuk, sfeervol hotel. Met een gezellig restaurant, wij hebben hier lekker gegeten.
Je loopt direct het centrum in en het ligt op loopafstand van het strand.
Datum van verblijf: augustus 2024
    0.6 km van Hotel Villa Des 2 Caps
    1.1 km van Hotel Villa Des 2 Caps
    Meer hotels in Wimereux bekijken
    Beoordeeld op 18 juli 2023

Zeer aangenaam en rustig hotel met s'morgens een lekker ontbijt. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Prijs-kwaliteit in orde. Aan een leuke winkelstraat gelegen en dichtbij dijk/strand. Een echte aanrader, wij gaan zeker nog terug.

Datum van verblijf: juli 2023
    Valérie DECLERCQ, Directeur général van Hotel Villa Des 2 Caps, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juli 2023

Bonjour ,

Toute notre équipe vous remercie pour votre commentaire. Nous sommes sincèrement ravis d'apprendre que votre séjour fût à la hauteur de vos attentes !

Nous avons hâte de vous accueillir de nouveau lors de votre passage en France.

Cordialement

Beoordeeld op 10 september 2022

Nette kamer maar bed kan beter, balneobad is plus, alles is gepoetst maar eens grondig nazien kan geen kwaad. Zeer vriendelijke dame aan balie, koffie en thee op de kamer, lift en privé betalende parking op 100m. Gewoon goed in centrum van Wimereux met restaurant en ontbijt( goed maar toch weinig keuze)

Datum van verblijf: september 2022
    Valérie DECLERCQ, Directeur général van Hotel Villa Des 2 Caps, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 oktober 2023

Hello ,

Thank you for this good feedback on our establishment.
    We are delighted that all our services have satisfied you.
    Regarding breakfast, it has been greatly improved since your last visit, hoping to see you soon, to see for yourself.
    We look forward to seeing you again.
    Yours truly.
    The reception

Beoordeeld op 26 augustus 2022

Een beetje een chaotische ontvangst maar wel supervriendelijke staf. Vrij kleine kamers om met 3 personen te verblijven, maar netjes en heel goede bedden. Ontbijt is vrij prijselijk voor de beperkte keuze (elke morgen identiek hetzelfde), een eitje of vers fruitsap is extra te betalen. Eén keer avondeten in het restaurant, niet goed bevallen, ook vrij duur in verhouding met de omliggende restaurants.
    Echter een ideale locatie om de streek te verkennen, midden in het centrum van Wimereux. Privé-parking, ietsje verder van het hotel, weliswaar te betalen (12€/dag), maar afgesloten en veilig én je hoeft geen plaatsje te zoeken!
    Leuke tijd gehad!

Datum van verblijf: augustus 2022

Hello,

Thank you for this feedback on our establishment.
    We are delighted that your room and the advantageous location of our hotel have met your expectations.
    Nevertheless, regarding the breakfast, we are sorry that it did not satisfy you. It has been improved since your visit, we invite you to repeat the experience with us, to see the evolution of yourself.
    Hope to see you soon with us.
    Yours truly.
    The reception

Beoordeeld op 28 juli 2022

Gereserveerd voor 24 en 27-07-2022. Wij kwamen aan per auto om 15:00h. Door lokale feesten was het centrum van Wimereux volledig afgesloten en elke parkeergelegenheid tot buiten de stadskern was volzet. Het hotel heeft ons vooraf op geen enkele wijze ( Mail, telefoon, SMS, whatsapp... ) verwittigd dat het hotel met de auto niet bereikbaar was. Na enkele telefoontjes met het hotel hebben wij uiteindelijk geannuleerd en een zeer goed onderkomen gevonden in hotel La Matelote in Boulgne-sur-Mer.
    Wij hebben 125€ moeten betalen voor het annuleren. Eerlijkheidshalve moet ik hier aan toevoegen dat deze kosten bij een laattijdige opzegging waren vermeld in de algemene voorwaarden. Of dit laatste ook opgaat indien men buiten eigen wil de reservatie niet kan consumeren?

Datum van verblijf: juli 2022
    Beoordeeld op 27 november 2021 via mobiele applicatie

Zeer goed verblijf als overnachting bij het verkennen van de opaalkust.
    Meer moet men er ook voor die prijs niet van verwachten.
    Eenvoudige maar propere kamer.
    Goede douche, matig bed.
    Restaurant en ontbijt vielen wat tegen.
    Zeer vriendelijke bediening.

Kamertip: Vragen om te kunnen parkeren op e afgesloten parking van hun ander hotel (op 200m)
    Datum van verblijf: november 2021
    Valérie DECLERCQ, Directeur général van Hotel Villa Des 2 Caps, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 december 2021

Dear Krisb727,
    We would like to thank you for having posted a review after your stay with us. We are glad that you liked our staff and room. Feel free to give us more details about the breakfast and restaurant next time, in that way we could correct what goes wrong. We hope to see you again soon.
    Best regards,
    Nicolas - Hotel la villa des 2 Caps