Simpele lekkere keuken met grote porties.
Vriendelijke bediening.
Goede prijs - kwaliteit verhouding
Simpele lekkere keuken met grote porties.
Vriendelijke bediening.
Goede prijs - kwaliteit verhouding
Daar terecht gekomen op advies van vrienden ! Volledig terecht. Met 14 personen (6 kinderen) zonder reservatie effe schrikken voor gastvrouw, maar perfect bediend. ( ik raad reservatie aan want niet enorm groot) Zalig gegeten, kijk naar vorige reacties. Grote porties, zalige ribbetjes en mega sympathieke familiale bediening. En vooral kennis van zaken van aperitief tot dessert ! Zes sterren waard ...
Ben hier samen met vrouw en kinderen komen eten, alles liep naar wens. Ieder kreeg het gevraagde gerecht op een verzorgd bord en zonder veel " franjes". Is zeker een aanrader om rustig te genieten van samen zijn.
Het eten was heerlijk lekker
En de bediening was op en zeer vriendelijke manier opgediend
Wij zullen er zeker nog terug gaan,en het zal niet lang duren
In dit restaurant krijg je altijd waar voor je geld. Het vlees is zeer lekker, gulle porties. De rode huiswijn vond ik iets minder