Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (1.250)
Beoordelingen filteren
1.252 resultaten
Waardering van reizigers
286
436
322
145
63
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
286
436
322
145
63
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.252 beoordelingen
Beoordeeld op 5 maart 2020

Grote parkeerplaats. Fijn ontvangen bij aankomst. Wel een stukje lopen naar de mooie zeer ruime kamer, deze was schoon en voorzien van nieuwe badkamer, en een apart toilet. Heerlijke bedden. Ook het eten was goed.

Datum van verblijf: februari 2020
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank fionaH5830QU
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 februari 2020

Prima hotel , goede service. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel met oog voor details.Verblijf met baby was top geregeld . Heerlijk eten. Goede centrale ligging . Ideaal voor bezoek aan Amsterdam. Mooie omgeving .

Datum van verblijf: februari 2020
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank hubessers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 februari 2020

Prima prijs/kwaliteit verhouding kamers en fijn dat hondje mee mocht.
Wij hebben er niet gegeten alleen ontbijt en dat was prima. Hotel is wel erg groot dus soms even zoeken naar de weg. Ook fijn dat er een Tinq tank station bij is met normale prijzen.

Datum van verblijf: februari 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank m0st1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 februari 2020

Een romance arrangement met mijn man. Niet bepaald goedkoop maar leek ons even heerlijk. Vooraf doorgegeven dat ik zwanger was, in verband met een aangepast dieet.
Deze avond kregen wij ook een speciaal diner. Een blik op de kaart en de moed zonk me in de schoenen; wat ik normaal heerlijk zou vinden kon ik nu niet eten. Gelijk even de medewerker gevraagd of ik hierdoor kon wisselen naar een ander gerecht, al was het veel goedkoper dan het arrangement waar ik voor betaal. Kortaf antwoord dat het niet mogelijk is. Lijkt mij bijzonder aangezien het hele restaurant a la carte eet. De eerste 2 rondes waren enkel rauwe vis, rauw vlees en rauwe kazen. Vol honger zag ik mijn man genieten. Derde ronde gaf ik aan het vlees goed te doorbakken zodat ik ook lekker kon gaan eten. Vervolgens kreeg ik het geserveerd terwijl het bloed eruit liep. Weer geen eten, was al weer 2 uur later. De medewerker vroeg ons of alles smaakte, ik antwoordde dat ik geen idee heb aangezien ik 3 rondes enkel een paar plakjes stokbrood en enkele frietjes heb kunnen eten. Enige wat er gezegd werd is dat ze hopen dat het toetje het goed kan maken. Toetje was best lekker, maar voel me overrompeld door het disrespect en het negeren van problemen door het personeel. Voelde me enorm uitgebuit en belachelijk gemaakt. Soms begon ik er zo vaak over tegen het personeel dat ik het ongemakkelijk vond worden. Verder nooit meer wat over gehoord.

Datum van verblijf: februari 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank carinavandrenth
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2020

Prachtige kamer met uitstekende badkamer. Aparte douche die zei goed te bedienen is, bubbelbad. Prima bed. Niets aan te merken op de kamer. De gang rook nogal muf, alsof daar gerookt was. Was in de kamer niets van te merken. Voor de rest niets dan lof.

Datum van verblijf: februari 2020
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 21keesb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken