Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed restaurant!”
Beoordeling van Pezouli Greek Restaurant

Pezouli Greek Restaurant
Geclassificeerd als nr. 22 van 109 Restaurants in Ialyssos
Keukens: Grieks
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk restaurant met een goede keuken. Leuke Griekse gerechten maar niet echt authentiek. Wij hebben er twee keer gegeten. Een keer was super goed de tweede keer was de kwaliteit wat minder.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Pascalle72
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Siel R, Μάρκετινγκ van Pezouli Greek Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Thank you so much for posting your review from your recent visit at our restaurant.

It is very important for us to receive our guest’s feedback as we always like to improve & to provide to you the best quantity and quality.

We would love to welcome you back again in the near future and until then, we wish you all the best.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (906)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 906 beoordelingen

4 weken geleden beoordeeld

Zeer gastvrij restaurant waar je door vasili wordt ontvangen. Diverse lekkere gerechten voor een goede prijs. Hier regelmatig naar toe gegaan in onze 2 weken.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Erik v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Siel R, Μάρκετινγκ van Pezouli Greek Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Thank you for taking the time to review your recent visit at Pezouli restaurant.

We hope to see you soon again and until then, we wish you all the best!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2021 beoordeeld

Een super mooi restaurant met vriendelijk personeel. Helaas in deze corona periode was het minder druk, hopelijk komen er meerdere toeristen. Dit restaurant raden wij aan omdat het eten heerlijk vers is, bediening is vriendelijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 720twanh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Siel R, Μάρκετινγκ van Pezouli Greek Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Thank you so much for posting your review from your recent visit at our restaurant.

It is very important for us to receive our guest’s feedback as we always like to improve & to provide to you the best quantity and quality and we are truly glad to read that you enjoyed your dinner at our restaurant.

We are looking forward to welcome you back on your next visit to Rhodes and until then, we wish you all the best.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2021 beoordeeld

We hebben hier heerlijk gegeten, maar het duurde allemaal wel heel erg lang. Voordat iemand aan ons kwam vragen wat we wilden eten duurde al minimaal een kwartier. Het drankje en het voorgerecht kwamen redelijk snel, maar na het voorgerecht moesten we ongeveer een uur wachten eer het hoofdgerecht op tafel kwam. Het eten was echt voortreffelijk, maar vanwege het lange wachten zijn we niet meer terug geweest.

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ad O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Siel R, Μάρκετινγκ van Pezouli Greek Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Thank you very much for the time you spent to write us a review of your recent visit at our restaurant.

It is a pity you did not share this unfortunate event with our team whilst you were at our restaurant, to immediately solve the issue and looking right away into this matter.

We are very sorry to read that we were not able to completely satisfy you.

Once again thank you for your feedback. We hope to have the opportunity to welcome you back in the near future and until then, we wish you all the best!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanavond hier voor de tweede maal gegeten. Het eten is hier heerlijk. Daarom zijn we er twee keer geweest. Echter de service is niet zoals in eerder recensies werd beschreven. We moesten op alles vreselijk lang wachten met als dieptepunt 45 minuten wachten om te kunnen betalen. De bediening staat met te weinig mensen en komt chaotisch op mij over. Het is erg jammer want de aankleding is gezellig en het eten heerlijk.

Datum van bezoek: juni 2021
Bedank FerdyNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Siel R, Μάρκετινγκ van Pezouli Greek Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2021
Google-vertaling

Thank you very much for the time you spent to write us a review of your recent visit at our restaurant.

It is a pity you did not share this unfortunate event with the team whilst you were at our restaurant, to immediately solve the issue and looking right away into this matter.

We are very sorry to read that we were not able to completely satisfy you.

Once again thank you for your feedback. We hope to have the opportunity to welcome you back in the near future and until then, we wish you all the best!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pezouli Greek Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Pezouli Greek Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.