Aniek Wouters
Hooge Mierde, Nederland

Mooi gerenoveerd hotel

4,0 van 5 bollen11 aug 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Het hotel is helemaal gerenoveerd en heeft ruime, mooie kamers. Het ontbijt is zeer uitgebreid en wordt iedere keer goed aangevuld. Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. De ligging is perfect. Je zit aan de rand van het nieuwe centrum, dichtbij het strand en op zo’n 20 minuten loopafstand van het oude centrum. Ik zou hier zeker nog eens terug gaan!
Datum van verblijf: augustus 2023
Kamertip: Er zijn niet altijd parkeerplekken beschikbaar bij het hotel. Beter om je auto te parkeren...
Reistype: Bezocht met vrienden
Mercure Alexia, General Manager van Mercure Rhodes Alexia Hotel & Spa, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 17 aug 2023
Dear aniekwouters,

thank you very much for your nice comment here on TripAdvisor!

We are very happy that you have spent a great time with us and have been satisfied with our great team and service.

We hope to welcome you soon again!

Warm regards
Go to your Happy Price
5.4 km van Mercure Rhodes Alexia Hotel & Spa
Meer hotels in Rhodos bekijken
Beoordeeld op 23 september 2018

Wij werden zonder goed overleg buiten de stand in een andere hotel geplaatst een half uur van Rhodos stad af.Dit ivm met overboeking. Er werd persoonlijk geen gesprek of uitleg gevoerd maar je werd wel gedwongen te nemen wat ze je aanboden. Verder na 2 dagen zou je pas in het Hotel Alexia geplaatst kunnen worden. Dus je gehele planning was weg. Nu zat je tussen alleen maar luid sprekende Franse personen en ver van de bewoonde wereld. Echt Balen. Later werd er een kamer met zee uitzicht aan geboden echt lach wekkend en tevens triest. De zee kon je via een gang pad van 1,5 mtr breed zien liggen. Personeel zijn Russen die je bijna niet kunt verstaan en begrijpen doen ze je al helemaal niet. De kamers aan de zee kant is ook tevens ZEER luidruchtigestraatje van personen die uitgaan. dit duurd tot vroeg in de ochtend. Zijn de stap gasten eindelijk weg dat komt om 5 uur en nogmaals om 6 uur de vuilnis-auto. Dus uitrusten s'nacht echt niet. Dit Hotel Alexia zou ik strepen uit alle vakantie's .Alexia hotel zeer slecht. Nog even over het ontbijt dat was zeer goed en uitgebreid maar ga zeker niet in de avond dineren want dat is een slechte keus.Het avond eten is zeer slecht en er kon nog geen wijntje ingeschonken worden omdat ze die niet hadden 3 x.Slecht Slecht SLECHT....NIET BOEKEN.Er was ook geen fitness dit stond wel vermeld. Niet naar toe gaan.

Kamertip: Bovenste etage nemen en geen zee zicht pakken. dus de oost kant deze is niet zo luidruchtig als de zee kant.
Datum van verblijf: september 2018
Beoordeeld op 18 september 2018 via mobiele applicatie

Bij aankomst bleek het hotel overboekt te zijn, we moesten twee nachten in een ander hotel verblijven. Op zich een prima hotel maar niet wat we geboekt hebben. Ter compensatie mochten we 3 keer gratis lunchen of avondeten, daarnaast kregen we een gratis kluis en een massage cadeau. Het personeel wat er werkt is niet echt vriendelijk, begrijpen vaak niet wat je probeert te zeggen. Hotel geeft aan een spa/wellness/fitness te hebben, maar je kunt enkel en alleen een massage boeken. Hotel kamer is verder prima, ze zijn schoon en ruim genoeg voor twee personen. Ontbijt is variabel, genoeg keus voor ieder wat wils.

Datum van verblijf: september 2018
Beoordeeld op 11 juli 2018 via mobiele applicatie

Prima hotel voor een vakantie naar Rhodos. Aardig personeel, mooie en schone kamer met groot balkon en uitgebreid ontbijt. Op de laatste dag vlogen we pas laat in de avond, maar kregen nog kosteloos een hotelkamer waar we konden douchen en omkleden.

Beoordeeld op 3 juli 2018

Strand ligt heel dichtbij, omringd door restaurantjes en op loopafstand naar de old Town! hotel was erg schoon en het personeel super vriendelijk. Ze doen hun best om je te helpen (aanraden van leuke restaurantjes en excursies).

Beoordeeld op 1 juli 2018

Erg goed hotel. Zeer vriendelijk personeel. Doen echt hun best. Alles schoon en goed onderhouden. Ontbijt heel goed. Strand dichtbij en voldoende eetgelegenheden.Vanuit Alexia is het makkelijk om overal te komen, bijvoorbeeld naar de Oude Stad of Nikos Papas (absoluut een aanrader).

Kamertip: Zeezicht is de moeite waard.