Joke G
Olst, Nederland

Super fijn hotel

Beoordeling van Rhodos Horizon City
5,0 van 5 bollen8 sep 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Erg goed hotel prima ontbijt kamer super schoon personeel erg vriendelijk en behulpzaam ik was jarig tijdens ons verblijf en bij terugkomst op de kamer stond er een fles bubbels en kaartje klaar wij waarderen dit zeer ook lag er van de schoonmaak een cadeau klaar dit was erg leuk en ook dit werdt door ons zeer waardeert. 1 punt van kritiek heb ik nog wel wij lagen aan de voorkant dit is zeer gehorig je hoort auto's scooters scheuren door de straat en dit gaat niet zachtjes.
Datum van verblijf: september 2023
Gereageerd 12 sep 2023
Thank you so much for your positive feedback and we are really happy you enjoyed our gifts. We are sorry for any inconvenience caused by the sound of the street but unfortunately, we are a city center hotel and it is really difficult to minimize the noise. We are looking forward to welcoming you again in the future. :)
  • Lol.travel
Go to your Happy Price
3.4 km van Rhodos Horizon City
Meer hotels in Rhodos bekijken
Beoordeeld op 5 augustus 2023

100% AANRADER! Er hangt een ontspannen en gastvrije sfeer in dit smaakvol net hotel met perfecte stadsligging! Personeel met een ongeziene vriendelijkheid, bekwaamheid en betrokkenheid.
Keuken van uitzonderlijke niveau! ALLES VERS en zeer verzorgd. Zeer uitgebreid koud en warm ontbijtbuffet dat constant aangevuld wordt. Vele Koffie- en theevariaties. 's Avonds à la carte (voorgerecht-salades-pasta's-zalige pizza's-hoofdgerecht) uit een ruim aanbod. Het dessert ligt vast maar is elke dag anders en telkens verfijnd en lekker.
Ideaal gelegen in Rhodos-stad met veel mogelijkheden op wandelafstand: Op 5min van het mooiste strand met ligbedden en van de betere winkelbuurt. Op 10min van de prachtige oude stad met indrukwekkende omwalling. Supermarktje met sympathieke uitbaters en ook restaurants in de straat.
Veilige buurt. Zeer ontspannen sfeer. De lokale bevolking is zeer vriendelijk. Geen overlast van luidruchtige of dronken toeristen in deze buurt. Deftig hotel.
We hadden een standaardkamer. Badkamer viel wat klein uit (slechte plaatsing WC) maar verder voortreffelijke kamer waarin alles goed werkte. Ondanks renovatie 4 jaar geleden leek alles nog nieuw zonder gebruikssporen. Goede bedden en keuze uit verschillende hoofdkussens. Perfecte en stille airco. Goed werkende TV met BVN en voldoende zenders in alle talen. Aan de straatzijde (geen hoofdweg!) op 2e verdieping beperkte geluidshinder. Verduisteringsgordijnen konden beter aan de oostzijde/straatzijde maar voor de meeste gasten zeker voldoende.
Het hotel is ruim en luchtig maar het zwembad is niet zo groot (stadshotel) maar voldoende ligbedden/parasols en schaduwplekjes. Alles hygiënisch en de bar vlakbij. Aangename achtergrondmuziek overal, niets storend.
De fitnesscoach Panos is zeer bekwaam en hulpvaardig.
Je logeert midden in de toeristische zone: strandclubs met comfortabele ligbedden (prijzig €15-20/pp), watersporten, brommer- en bootverhuur, wandelingen, alles is mogelijk...

Kamertip: Neem minstens halfpension. De keuken is voortreffelijk!
Datum van verblijf: augustus 2023
Rhodos Horizon Hotels, Owner van Rhodos Horizon City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2023

Thank you so much for your kind words and we are really glad you enjoyed your stay with us. We will note down the points mentioned and try to ameliorate ourselves and we hope to see you again in the future.

Beoordeeld op 4 augustus 2023 via mobiele applicatie

Mooi, schoon en zeer verzorgd hotel op een perfecte locatie... je loopt binnen no time naar het strand, de haven en de oude stad.
Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam, het ontbijt heel uitgebreid en lekker en je kan er ook heerlijk dineren/lunchen.

Datum van verblijf: juli 2023
Rhodos Horizon Hotels, Owner van Rhodos Horizon City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2023

Thank you so much for your positive feedback and we hope to see you again in the future.

Beoordeeld op 13 juli 2023 via mobiele applicatie

Mooi hotel met lekker eten. Zeker het ontbijt is heel uitgebreid en lekker. Enige minpunt bij ons was de schoonmaak van de kamers. Laatste 2 dagen was het bed niet opgemaakt en alleen de vuilnisbak geleegd.vloer en douche werden ook niet schoongemaakt, alleen handdoekwissel.

Datum van verblijf: juli 2023
Rhodos Horizon Hotels, Owner van Rhodos Horizon City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2023

Thank you so much for your positive feedback. We have a limited service on Tuesdays, so maybe that's the reason but nevertheless, we are sorry for any inconvenience caused. Hope to see you again in the future.

Beoordeeld op 9 juni 2023 via mobiele applicatie

Het hotel is only adult en recent volledig gerenoveerd. Alles is helder en netjes modern afgewerkt. Kamers zijn mooi al is de badkamer en het terras wat krap maar wel een grote inloopdouche. Vriendelijk personeel en goed gelegen. Ontbijt zeer uitgebreid

Kamertip: Er zijn enkele grote parkings in de buurt Dichtbij strand en oude nieuwe stad
Datum van verblijf: juni 2023
Rhodos Horizon Hotels, Ιδιοκτήτης van Rhodos Horizon City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juni 2023

Thank you a lot for your kind words and we are really glad you enjoyed your stay with us. Hope to see you again in the future.

Beoordeeld op 17 mei 2023

Goed hotel netje verzorgd, kamer mooi maar de schoonmaak kan wel beter.
Eten was uitstekend. Bediening super door Eline. Zij was zo vriendelijk, altijd een glimlach. Zeker aan te raden.
Op loop afstand naar de stad.

Kamertip: Super hotel, eten uitstekend, bediening geweldig door Eline. Dichtbij de stad op loopafstand
Datum van verblijf: mei 2023
Rhodos Horizon Hotels, Ιδιοκτήτης van Rhodos Horizon City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 mei 2023

Thank you so much for your kind words and we are looking forward to welcoming you again in the future.