Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Pattypasta
Diemen, Nederland

Fijn verblijf

4,0 van 5 bollen22 feb 2020 beoordeeldvia mobiele applicatie
We hebben een fantastische week gehad. Appartement was heel erg schoon en niet gehorig. Appartement was wel gedateerd. Iets meer comfort zou wenselijk zijn, te denken valt aan een goede douche waar je ook de kop kan ophangen en liever dekbedden dan dekens. Personeel is supervriendelijk en behulpzaam. Betaalde wifi voor op de kamer was prima.
Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Bezocht met familie
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 93
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 84
  • Vio.com
    € 76
  • Hotels.com
    € 84
0.2 km van Les Chalets du Thabor Valfrejus
Gratis wifi
Gratis parkeren
Vue extérieure
  • Expedia.com
  • Booking.com
  • Hotels.com
0.6 km van Les Chalets du Thabor Valfrejus
Gratis wifi
Zwembad
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Booking.com
0.7 km van Les Chalets du Thabor Valfrejus
Gratis parkeren
Zwembad
€ 124
Geen boekingstoeslagen
    0.6 km van Les Chalets du Thabor Valfrejus
    Bedroom
    € 829
    Volledig restitueerbaar
    • Agoda.com
      € 829
    0.6 km van Les Chalets du Thabor Valfrejus
    Gratis wifi
    Restaurant
    Chambre 16.
    € 79
    Volledig restitueerbaar
    • Agoda.com
      € 79
    • Priceline
    2.6 km van Les Chalets du Thabor Valfrejus
    Gratis wifi
    Bar/lounge
    getlstd_property_photo
    € 75
    Volledig restitueerbaar
    • Agoda.com
      € 75
    • eDreams
      € 75
    • Vio.com
      € 75
    2.7 km van Les Chalets du Thabor Valfrejus
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    € 92
    Volledig restitueerbaar
    • Agoda.com
      € 92
    • Vio.com
      € 92
    • Priceline
    7.4 km van Les Chalets du Thabor Valfrejus
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Vue de mon balcon
    € 89
    • Expedia.com
      € 80
    • Tripadvisor
      € 80
    • StayForLong
    7.5 km van Les Chalets du Thabor Valfrejus
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    € 110
    • Agoda.com
      € 110
    • Vio.com
      € 110
    • eDreams
      € 110
    9.5 km van Les Chalets du Thabor Valfrejus
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Meer hotels in Valfrejus bekijken
    Beoordelingen (203)
    Beoordelingen filteren
    203 resultaten
    Waardering van reizigers
    71
    98
    22
    7
    5
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    71
    98
    22
    7
    5
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    1 - 6 van 203 beoordelingen
    Beoordeeld op 14 februari 2020

    Heel simpel wat mij betreft: de mensen maken hier het verschil. De appartementen zijn niet splinternieuw, maar prijs/kwaliteit zeker meer dan degelijk. Wat het verschil maakt is echter de staff. Deze jonge ploeg staat onmiddellijk voor je klaar en helpen je waar mogelijk. De leuke extraatjes zoals snoepjes en warme drankjes tijdens het wachten om in te checken maken dit een stuk aangenamer! Dit alles in combinatie met de ligging maakt dit zeker een aanrader voor je verblijf in Valfrejus!

    Datum van verblijf: februari 2020
      • Prijs/kwaliteit
      • Hygiëne
      • Service
    Bedank 58barendv
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 10 februari 2020

    Handige plek vanwege de ski in & ski out.
    Niet de nieuwste appartementen.

    Meest positief over de staff. Ze hadden warme drankjes en snoep enzo. Klein detail, maar je voelt je meteen welkom. Klein probleempje met de vaatwasser gehad, maar dit hebben ze snel en graag opgelost. Thanks jimmy and kylian!

    Datum van verblijf: februari 2020
    Reistype: Reisde met vrienden
    Bedank 519joostv
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 19 januari 2020 via mobiele applicatie

    Ligging van het hotel is top, zowel s'ochtends als s'avonds. Het personeel was ook heel behulpzaam en altijd vriendelijk. Als enige min puntje vonden we dat de matras niet van de beste kwaliteit was. Bedankt voor de leuke vakantie!

    Datum van verblijf: januari 2020
    Reistype: Reisde met een partner
    Bedank pieterv2100
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 3 maart 2019

    Het voornaamste pluspunt van de Chalets du Thabor is de ligging: ongeveer 200m van de belangrijkste lift en het centrum met restaurantjes, supermarkt, pinautomaat, bakker etc. Je kunt bovendien vanuit het appartement zo de piste op. Natuurlijk zijn er appartementen die nog centraler liggen maar dan zit je 's avonds wel een beetje in de drukte. Minder ideaal is de (typisch Franse) inrichting van de appartementen: structuurverf uit de jaren 70, een smal kort bed en oude apparaten die uit elkaar vallen als je er per ongeluk naar kijkt. Dus daar ligt voor de Chalets nog wel een kans op verbetering!

    Datum van verblijf: februari 2019
    • Reistype: Reisde met familie
      • Prijs/kwaliteit
      • Slaapkwaliteit
      • Service
    1  Bedank Joost W
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 6 maart 2018 via mobiele applicatie

    Appartement via Bizz travel. Locatie is super! Appartementen voor 4 personen zeer matig! Oud en gammel. Kussens zijn papieren vodjes. Bedden lagen goed en fijn zitbad voor na het skiën.
    Ziet er uit alsof er 20 jaar niets aangedaan is. Niet gehorig zoals ik vaak las!
    Plaatsje en pistes super fijn.

    Datum van verblijf: februari 2018
    Reistype: Reisde met familie
    1  Bedank angelinadus
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    ServiceClientele, Responsable relations clients van Les Chalets du Thabor Valfrejus, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 maart 2018

    Wij danken u voor uw mening en de tijd die u hier voor heeft genomen.

    Wat betreft de appartementen en de kussens, uw opmerkingen zullen wij doorgeven om te zien wat hier aan kan worden veranderd.

    Wij hopen dat u toch een goed verblijf heeft gehad, en u weer eens te mogen verwelkomen, misschien in een ander skigebied.

    Met vriendelijke groet

    De Klantenservice Madame Vacances

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Meer beoordelingen bekijken