Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
lucdedeyne

Goed

Beoordeling van ResidHotel Grand Avignon
4,0 van 5 bollen6 nov 2022 beoordeeld
Goed gelegen, ruim, rustig.
Er is voldoende plaats in de woning.
De parking is dichtbij en nachts afgesloten.
De tuin is ruim en sober.
De badkamer verdient een opknapbeurt in de omgeving vn de douche.
Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Bezocht met een partner
3,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenKamers
3,0 van 5 bollenLocatie
3,0 van 5 bollenHygiëne
4,0 van 5 bollenService
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ResidHotel Résidence Hôtelière, Propriétaire van ResidHotel Grand Avignon, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 15 nov 2022
Dear Guest,

Thank you for your comment and we are delighted that you enjoyed your stay overall.
We take note of your feedback in order to improve.

We look forward to welcoming you back to Residhotel,

Yours sincerely,
Marie-Sarah, Quality Department
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
le pavillon vert vue de haut
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
0.6 km van ResidHotel Grand Avignon
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
2.2 km van ResidHotel Grand Avignon
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Priceline
  • Agoda.com
  • Vio.com
0.4 km van ResidHotel Grand Avignon
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Agoda.com
  • Vio.com
3.4 km van ResidHotel Grand Avignon
Gratis wifi
Gratis parkeren
    3.0 km van ResidHotel Grand Avignon
    • Hotels.com
    • Novotel
      € 129
    • Priceline
    2.6 km van ResidHotel Grand Avignon
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Exterior view
    • hotelF1
      € 49
    • Priceline
    • eDreams
    3.0 km van ResidHotel Grand Avignon
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Exterior view
    • Hotels.com
    • ibis Budget
      € 77
    • Priceline
    2.0 km van ResidHotel Grand Avignon
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    € 167
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Priceline
    2.2 km van ResidHotel Grand Avignon
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    € 72
    Volledig restitueerbaar
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Priceline
    2.0 km van ResidHotel Grand Avignon
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Meer hotels in Vedene bekijken
    Beoordelingen (892)
    Beoordelingen filteren
    892 resultaten
    Waardering van reizigers
    333
    351
    125
    50
    33
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    333
    351
    125
    50
    33
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    2 - 7 van 892 beoordelingen
    Beoordeeld op 19 september 2022

    wij waren zeer tevreden, mooi en rustig, gewoon de wifi was iets te zwak, we hadden een tuin en konden gebruik maken van het zwembad, alles was er wat je nodig had, een plus punt je heb zowel een bad als douche

    Datum van verblijf: september 2022
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
    Bedank patrickvanhoef
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 13 augustus 2022

    Fijn ruim en koel appartement (behalve toe de airco 2 dagen stuk was). Lekker in het groen. Van de golfbaan ernaast heb je geen last. Groot bed (alleen zou het onderlaken dan ook wat groter moeten zijn).

    Datum van verblijf: augustus 2022
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
    Bedank LJZwaan
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 17 juli 2022

    Overpriced, te weinig personeel misschien? Wij kwamen toe, receptie onbemand en ook gesloten. Daarbij was er op dat moment een Duits echtpaar in dezelfde situatie. Lange autorit achter de rug, en dan extra stress omdat je aan je lot overgelaten wordt. Geen enkel telefoonnummer waar we naar belden gaf gehoor. Uiteindelijk-na lange tijd wachten- kwam er toevallig een vriendelijke gast voorbij die ons uur de nood hielp om ons binnen te laten en te tonen hoe we aan onze sleutel geraakten….

    Datum van verblijf: juli 2022
    • Reistype: Reisde met familie
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
    Bedank champ253350
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 18 mei 2022

    Alles in orde, heel goede en vriendelijke service. We hebben een fijne tijd gehad. Alles was schoon en we misten niets. De locatie vlak bij de golfbaan net het terras was zeer aangenaam. Iedereen was vriendelijk !

    Datum van verblijf: mei 2022
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
    Bedank hrooij537806
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 3 oktober 2021

    Ligging als uitvalsbasis voor de regio is prima. Bedden zijn 2x 90 cm, matrassen zijn erg hard. Keuken is zwaar verouderd, net als rest van appartement. Slaapbank/zitbank is aan vervanging toe. Het appartement voor 4 personen is voor 2 nog te doen, maar voor 4 personen is de slaapbank geen aanrader en dan is de ruimte ook klein.

    Datum van verblijf: september 2021
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
    Bedank geencar2021
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Meer beoordelingen bekijken