Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
alle 12 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (174)
Beoordelingen filteren
174 resultaten
Waardering van reizigers
34
89
38
7
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
34
89
38
7
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 174 beoordelingen
Beoordeeld op 10 september 2017

goede ontvangst gewoon hotel , goede keuken ,vriendelijk personeel , lekker uitgebreid ontbijtbuffet, bienvenue chez les ch'tis , het bier is echt lekker , proper , ja als we in bergues zijn komen wij terug

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 1954beatles
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juni 2016

goed en proper hotel, vriendelijk personeel, mooie kamers, rustig en toch centraal gelegen. mooie ontbijtzaal, lekker ontbijt, lekkere huisgemaakte yoghurt en zeer lekker bruin brood. diner 's avonds echter eerder matig: niet echt fijn afgewerkt. beperkte wijnkaart. Bovendien kregen we tussen voorgerecht (vis) en hoofdgerecht (vlees) geen nieuw bestek, wat voor dergelijk restaurant toch basisvoorziening zou moeten zijn.

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank muriel40
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juli 2015

Reeds bij aankomst werden we onvriendelijk onthaalt aan de receptie . Hebben aan de bar een onvriendelijk geserveerd biertje gedronken en hebben ons de volgende dag onvriendelijk laten uitchecken.
We hebben maar elders in dit fraaie stadje gegeten s'avonds.
Komen hier niet graag terug.

Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank habrug
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2014

We logeerden er met 15 man. De kamer was groot, net en van alle confort voorzien.
De uitbaters zijn vriendelijk. Het ochtend buffet is uitgebreid, de 2 andere maaltijden waren lekker en iedereen kreeg tegelijkertijd zijn eten.

Datum van verblijf: mei 2014
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Nicole H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 oktober 2012

Bergues is een fantastische plaats, met daar middenin dit hotel.
Heerlijk gegeten in het bijbehorende restaurant. Prima wijn gedronken.
Zeer goed ontbijt, ruime keuze dat kom je niet veel tegen in Frankrijk..
Heel aardige en behulpzame mensen.

Datum van verblijf: oktober 2012
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Jan Willem W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken