US$Ā 192
Agoda.comUS$Ā 191
Vio.comUS$Ā 155
Lol.travel
Beoordeeld op 28 december 2022

Een beetje argwanend vanwege de slechte reviews, maar we hadden reeds gereserveerd. Ons verblijf was boven alle verwachtingen. Echt super. Mooie kamer, prachtige locatie, hele gezellige huiskamerbar, fijne wellness met faciliteiten, het eten was ook goed. Werkelijk niets te klagen!

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 14 november 2022

Afgelopen week met 12 mensen overnacht. Door miscommunicatie bij het inchecken voor het reserveren van het ''buffet'' werd de reservering volledig in rekening gebracht ( terwijl we niks gegeten en gedronken hebben). Hiervoor was het management voor GEEN reden vatbaar. Tijdens het uitchecken ruim 540 euro afgerekend voor niks.

Verder veel overlast van jeugd , badkamers zijn klein en rijweg naar hotel is toe aan vervanging.

Beter sla je dit hotel over !

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 25 oktober 2022 via mobiele applicatie

Net voordat we voor twee nachten naar deze accommodatie gingen lazen we de reviews op Tripadvisor. We hadden enkele maanden geleden al geboekt en zagen nu de negatieve reviews. We hadden een beetje vrees, maar gelukkig bleken de negatieve reviews niet op te gaan voor ons bezoek. Een unieke locatie, vriendelijk personeel, een goede prijs-kwaliteit verhouding, een mooie omgeving, goed ontbijt en diner (buffet), goede welness voorzieningen en schone kamers. We hebben genoten van ons verblijf, echt een aanrader!

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 18 augustus 2022

Normaliter ben ik absoluut niet van de reviews, echter deze ervaring kan echt niet. Je wordt door de "fantastische foto's" op de professionele website uitgenodigd om te boeken. Echter bij aankomst is de werkelijkheid totaal anders: Vieze aftandse kamers, aftandse badkamer die naar riool ruikt, alles hangt schots en scheef, drama, vreselijk en karig ontbijt, buffet (in een aftandse vieze eetzaal) voor 45,- euro p.p. Sorry maar dit is gewoon oplichting.
Dit is bedrijf lijkt meer een jeugdherberg dan op een hotel/ kasteel domein. Geen probleem verder, maar communiceer dat dan ook en pas vooral je prijzen hierop aan.

Kamertip: Doe het niet aub!
Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 27 juli 2022

Je besteld drinken in de bar en de beesten lopen in de deksels van het waterflesje

En dat voor een belachelijk hoge prijs
Eten dat in het buffet zit in is koud wat warm moest zijn
De helft moet je nog zelf bakken of. Koken als je iets vraagt verstaan ze de helft niet of weten je t zelf niet liggen !!!
Voor deze prijs. Vind ik dat niet kunnen
Wel prachtig domein

Datum van verblijf: juli 2022