Wij hebben taxi Viñales voor al onze transfers gebruikt in Cuba. Korte en lange afstanden. Ze ... meer lezen
Voor onze rondreis door heel Cuba deden we een beroep op Taxi Vinales (gevonden via Tripadvisor). We hebben 8 taxiritten geboekt, 2 maal een chauffeur voor 3 dagen en een excursie naar de Sierra Maestra.
Het mailverkeer om de tour uit te stippelen en te reserveren verliep vlot. Ter plaatse verliep alles vlekkeloos. We betaalden de volledige som bij de start in Havana. De chauffeurs waren altijd mooi op tijd en mijn man vond het heerlijk om een mondje Spaans met hen te praten.
Dit is een veel aangenamer, veiliger en wellicht zelfs iets goedkopere manier van reizen dan een auto huren. De chauffeurs kennen de wegen (vaak in slechte staat) en je hoeft je ook niet te bekommeren of er al dan niet benzine is.
We hebben voor onze rondreis in Cuba 5 ritten met Taxi Vinales Cuba gedaan. We waren met 5 personen en hadden een ruime taxibus met genoeg plaats voor onze bagage. We hebben deze ritten thuis in België reeds vastgelegd. 10% van de totale kost hebben we vooraf betaald de rest aan de chauffeur die op dat moment de rit deed. We zijn over alle ritten/chauffeurs heel tevreden. Ruim op het afgesproken uur stonden deze ons al op te wachten. Kortom relaxed reizen.
Voor onze trip door heel Cuba hebben wij met veel enthousiasme gebruik gemaakt van TaxivinalesCuba. Wij hadden 8 verschillende trips geboekt. Alle afgesproken tijden werden op de minuut nauwkeurig nageleefd. Wij hebben gereisd met de Old Classic cars, wellicht iets minder luxe, maar zonder meer leuk. De eerste rit hebben we na aankomst direct betaald alsmede 50% van de afgesproken ritten. Dit voelde even spannend, maar alles klopte exact. Ons contact bij Taxivinales was Juan, wat soepel en spoedig verliep.
Wij maakten met 5 volwassenen, een peuter en een baby van 4 maanden een rondreis door Cuba. Autohuur in Cuba is lastig en duur, en uiteindelijk hebben we via Taxi Vinales totaal 10 "transporten" geboekt, én hebben we een auto met chauffeur 4 dagen achter elkaar geboekt. De chauffeur (Enniet?) was echt superaardig! Hij wist ook precies wanneer hij gezellig iets kon vertellen, maar waren we moe, en vielen er een paar in slaap, dan was hij gewoon stil. Heel behulpzaam, en heel geduldig, en gaf ons tijdens het rijden een veilig gevoel. Echt een super chauffeur.
De chauffeurs van de losse "transporten" stonden (ok, op 1 keer na) al voor het afgesproken tijdstip voor de deur. En geen gedoe over de prijzen: vooraf 10% aanbetaald (meen ik) en op het overzicht stond exact wat we nog met de chauffeur af moesten rekenen. Een absolute aanrader!
Betrouwbaar, vlotte communicatie, veilige rit, rustige chauffeur, redelijke prijzen, aanvaardbare website
Wij hebben goede ervaringen met deze organisatie! Het online boekingsproces werkt prima en de verdere communicatie verliep ook goed. Wij hadden twee keer een Minivan geboekt en deze was steeds keurig op tijd tegen de afgesproken tijd. Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen.