Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke dagverse vis”

Dag Spaghetteria Ristorante Pizzeria
Geclassificeerd als nr. 9 van 36 Restaurants in Marinella di Selinunte
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
29 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten aan het strand. Dag verse Dorade. Onze zoon had een heerlijke pizza. Vooraf spaghetti alio, olio e peperoncino gegeten. Spaghetti was vers.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank ronhS9816KN
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (422)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 423 beoordelingen

2 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt heerlijk geluncht. Lekker wijntje erbij. Vriendelijke Engelssprekende bediening. Prachtig uitzicht op de zee en de pier. De huisgemaakte tiramisu is beslist een aanrader

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank sivaduin
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
11 augustus 2016 beoordeeld

Echt een aanrader als je in Selinunte bent. Er zijn meerdere plekjes om te eten maar dit restaurant trok onze aandacht het meeste. Met een nederlandse naam DAG.
We hebben heerlijk gegeten. We zijn zelfs voor een tweede keer gaan eten omdat het ons zeer beviel. Kwaliteit eten, prijsklasse, prachtige lokatie, leuke bediening. Wat voor de bediening lastig was, is dat de keuken aan de andere kant van de straat was, waardoor ze flinke afstanden moesten lopen. Voor de gasten is het wachten zeker de moeite waard. Heerlijke verse pasta!

Datum van bezoek: september 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Linda C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben lekker gegeten aan zee. Er was wel wat geluidsoverlast van een ander terras, maar vooruit, het was toch leuk. We hebben met plezier naar het beachvolleybal gekeken en na het eten hebben we nog even de pier afgelopen.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Eline V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
13 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteren wezen eten bij 'Dag', dit restaurant is zeker een aanrader, mede omdat ze mooi uitzicht bieden over zee. Verder hebben ze heerlijke zelfgemaakte pasta's voor een schappelijke prijs.

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank 76daans
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Dag Spaghetteria Ristorante Pizzeria bekeken, bekeken ook

Castelvetrano, Province of Trapani
Marinella di Selinunte, Castelvetrano
 
Marinella di Selinunte, Castelvetrano
Castelvetrano, Province of Trapani
 

In Dag Spaghetteria Ristorante Pizzeria geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.