Hotel is / oogt wat verouderd, personeel is wel vriendelijk. Ontbijt is een zoals ik het noem een standaard Italiaans ontbijt buffet. Veel zoetigheden helaas wat minder vers fruit, de cappuccino was redelijk. Zwembad is mooi aangelegd en geeft het hotel wat luxe uitstraling. We hebben echter eerst gebruik gemaakt van het strand. Hiervoor kun je of met een gratis pendelbus if zelf met de auto rijden, tot aan het begin van het natuurgebied waar je doorheen wandelt ( ca 800 meter) over een houten vlonder pad. Je ziet tijdens de wandeling veel kleine salamanders! Op het strand kun je gratis gebruik maken van de strandbedden en de parasol. Het strand zelf was wat rommelig. Het strand tentje is 500 meter lopen van de strandbedden. We hadden daar 2 bier besteld maar de prijs van 5 euro was tamelijk hoog. Vanuit het hotel kun je wel gemakkelijk naar parco archeologico, Agrigento, we hebben daarnaast 50 km verder in de buurt van Erclea Minoa hele leuke stranden gevonden met prima beach tentjes. Bij Capo bianco zit nog een archeologische opgraving, echter minder indrukwekkend dan parco archeologico in Selimunte. Bij het museum kun je een wandeling maken naar pointo bianco, je hebt wel mooie panoramische vergezichten zie foto