Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (256)
Beoordelingen filteren
256 resultaten
Waardering van reizigers
113
63
36
30
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
113
63
36
30
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 256 beoordelingen
Beoordeeld op 8 november 2018 via mobiele applicatie

Een oud hotel met een geschiedenis gezien de oude foto’s. Het uitzicht is super vanuit het eetgedeelte. Generaals en andere strependragers hebben hier in de eerste Wereldoorlog gebivakkeerd. Inmiddels is het hotel wel gemoderniseerd. De kamers zijn zeer divers. Je hebt een Afrika-kamer, een Marokko-kamer en een kamer gebaseerd op de zee, je waant je dan ook in dat land of die plek. Heel origineel en erg leuk. De omgeving is rustig. Het ontbijt is ruim van keuze, zeker voor Franse begrippen. Wij hebben er niet gedineerd.

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank tonyb388
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Aliz-DEB, Directeur général van Châtellerie De Schoebeque, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 december 2018

Geachte mevrouw, Geachte heer,

Uw complimenten maken me enorm blij en bedankt dat u ons uw voldoening hebt getoond na uw recente verblijf.

Ik communiceer onmiddellijk aan alle werknemers uw e-mail. Uw boodschap zal alleen hun enthousiasme verhogen om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen en zo de service te creëren die uw weekend in Schoebeque Chatellerie zo aangenaam maakte.

We kijken ernaar uit u opnieuw te verwelkomen, mevrouw, mijnheer, ik wil graag mijn toegewijde groet aanvaarden.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 augustus 2018 via mobiele applicatie

We waren heel erg ontgoocheld na ons bezoekje aan dit hotel. De inkom was veelbelovend en gezien de prijs waren de verwachtingen toch hoog.Over de ontvangst alleen maar lof, een hele vriendelijke dame die ons direct begroette zodra we binnenkwamen. Ze begeleidde ons naar onze kamer die zich buiten het hotel op een koertje bevond en deed de volledige uitleg. We moesten helaas vaststellen dat dit geen 4sterren waard was, de kamer was verouderd zou toch wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. In de badkamer moesten we het stellen met een rolletje toiletpapier dat al bijna op was. De douche zelf was volledig verkalkt en de zeepdispenser was leeg... een rare constructie van twee deuren van 1m breed om een breedte van anderhalve meter af te sluiten. Op de muren in de badkamer zaten grote schimmelvlekken. Voor die prijs hadden we toch iets meer verwacht.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Caroline H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 april 2017

oud en versleten niet onderhouden spijtig voor zo een mooie locatie .
de prijs duur ontbijt 17€ en zeer flauw.had beter verwacht of waren ze soms nog in winterslaap viel tegen, zal de volgende keer op een ander adres zijn in cassel

Kamertip: rustige kamer aan de achterkant.
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank erik g
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 augustus 2016

Mooi historisch gebouw. Prachtige, beetje buitenissige kamers ( suites).mooie tuin. Fantastisch uitzicht. Ontbijt was goed. Onze kluis was kapot, kon niet gemaakt worden,maar ook geen andere oplossing geboden. Cassel leuk dorp voor een stadswandeling. Mooi plein.hotel heeft S'avonds weinig aanbod.

Kamertip: Kamers zijn allemaal verschillend. Alle plekken waren rustig
Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Anita B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 mei 2016

We hadden initieel een mooi kamer met afrikaanse inrichting. Bleek dat we geen warm water hadden voor de douche. We kregen toen een andere kamer. Het hotel is prachtig maar toch hier en daar moet er iets worden vervangen (een lamp, wat verf, ...). Jammer want het is een prachtig kasteeltje. Het ontbijt was zeer vers en lekker maar wat aan de dure kant.

Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank philippe17297
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken