Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
30 personen bekijken dit hotel
Hotels.com
301 US$
Aanbieding bekijken
Expedia.com
301 US$
Aanbieding bekijken
Agoda.com
326 US$
185 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 141 US$
Booking.com326 US$
eDreams326 US$
Trip.com192 US$
alle 17 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (915)
Beoordelingen filteren
916 resultaten
Waardering van reizigers
667
148
51
31
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
667
148
51
31
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 916 beoordelingen
Beoordeeld op 4 november 2016 via mobiele applicatie

We zijn hier terwijl we verbleven in Essque Zalu, naar veel verschillende hotels gaan zien, en geloof me, dit is het beste all the way!
Eten was er subliem, bediening top!
Kortom een super en aan te raden hotel!

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank JeaniqueD4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DuarteCorreia, General Manager van Essque Zalu Zanzibar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 december 2016
Google-vertaling

Dear Reviewer,

Thank you for taking the time to share with us and the wider digital audience, your feedback following your most recent stay with us here at Essque Zalu Zanzibar.

I am delighted to read you had a great time and please do rest assured that I shall be sharing your kind comments with the rest of the team, as all the credit goes to them.

We look forward to the pleasure of welcoming you back soon.

Best Personal Regards,

Duarte Correia
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 januari 2016

Knap hotel, alle facilities, smaakvolle keuken, vriendelijke bediening (echter niet altijd even efficiënt maar altijd met de smile). Een goed aanbod van bars en restaurants, voldoende afwisseling en veel keuze in zowel maaltijden als dranken. De fitnessruimte is veel te klein. Mooie en goede spa.

Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank JeanV304
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Duarte C, General Manager van Essque Zalu Zanzibar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much indeed for your kind feedback, following your recent visit to Essque Zalu, Zanzibar.

I was happy to read that you have enjoyed your experience in terms of the service provided at our Spa as well as our food offering at our restaurants.

I hope to have the pleasure of welcoming you to Essque Zalu again soon and providing you with a most enjoyable holiday experience! In the meantime, my team and I remain,

Always at your service.

Best Personal Regards,

Duarte Correia
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 oktober 2015

We zijn net terug uit Zanzibar. We hebben 4 nachten in Essque Zalu gelogeerd. Dit is ons prima bevallen. De kamers zijn ruim en schoon met een mooie badkamer. Het zwembad ziet er verzorgt uit. Wel hadden wij een paar minpuntjes:
- het hotel is erg groot t.o.v. het aantal kamers. Hierdoor is er weinig sfeer in het hotel.
- Bij het ontbijt kunt je apart uit een kaartje bestellen (zoals verschillende soorten ommelets), de rest van het ontbijtbuffet vonden we matig.
- Restaurant en drankjes zijn erg duur (glas Chardonnay $8?).
- Hotel regelde graag uitstapjes en/of een taxi voor je. De prijzen hiervan zijn veel te hoog (minimaal 3 x zo hoog als een taxi die niet door het hotel werd geregeld).
- De duty managers zaten 's avonds zelf aan de bar met een biertje. Dit vind ik niet professioneel.
Ondanks onze minpuntjes hebben wij een aangenaam verblijf gehad.

Datum van verblijf: oktober 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank jacquelined370
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Duarte C, General Manager van Essque Zalu Zanzibar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 oktober 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share with us your feedback, pertaining your recent stay with us here at Essque Zalu.

I was happy to learn that you had an overall pleasant experience.

With regards to the price of the wine, I can assure you our menus are priced in line with most other resorts in the Island. Wines are taxed heavily in Zanzibar and hence you would find their prices to be slightly elevated.

As for the Duty Manager at the bar, we do a lot of hosting at the resort and it would not be unusual for our Managers to be seen at the Restaurants or Bars entertaining guests.

We are on the process of a re-branding and we hope to have the pleasure to welcome you back soon, so that you can experience, first hand, the changes and improvements we are making.

In the meantime, we remain,

Always at your service.

Best Personal Regards,

Duarte Correia
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 april 2014

Juist een onvergetelijke reis achter de rug! Wat een bestemming in een prachtige omgeving! Het Essque Zalu Hotel is meer dan 5 sterren waard. De bungalows zijn ruim, mooi ingericht en gelegen in een prachtige groene tuin. De roomservice was perfect. Al het personeel was super vriendelijk, behulpzaam en altijd met een glimlach. Het eten was buitengewoon en kan vergeleken worden met dat van een klasse restaurant. Het was zalig liggen aan het zwembad of op de pier. Gewoonweg een droombestemming waar je in de watten gelegd wordt op alle gebied. Dankjewel aan Luc en al het personeel!

Kamertip: Alle bungalows zijn even mooi, maar als je van het zicht houdt zijn deze aan de zee het aangenaamste.
Datum van verblijf: april 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Zlisabeth
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 februari 2014

Alweer een maand zijn wij terug van Zanzibar, Hotel Essque Zalu. Nog steeds denken en praten wij hierover bijna dagelijks met ons gezin. Wat was het er prachtig maar vooral de gastvrijheid is ons bijgebleven, dit is vooral te danken aan Mark en Luc! Maar eigenlijk hebben we goede herinneringen aan het gehele personeel, waarmee we hebben gedanst in de Nieuwjaarsnacht op de pier. Zo vriendelijk en gastvrij. Hopelijk komen wij hier nog eens terug...
Elle Guthschmidt

Datum van verblijf: december 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank ElleG548
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM-Essque_Zalu, General Manager van Essque Zalu Zanzibar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 februari 2014

Beste Elle. In naam van Marco, het ganse team en mezelf, hartelijk dank voor deze mooie complimenten. En dansen doen we wel 's meer. Dus moeten jullie maar eens terug komen. Er gaat toch niks boven de Zanzibaarse gastvrijheid. Met Zonnige groeten. Luc Verschelden

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken