Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Veer van Harlingen naar Terschelling, krassen krassen krassen..

Als je naar Terschelling wil kan dat maar op èèn manier en dat is met rederij Doeksen. Ze verzorgen ... meer lezen

2 dagen geleden beoordeeld
oneway65
,
Nederhorst den Berg, Nederland
via mobiele applicatie
Varen in Coronatijd

Van Harlingen naar Vlieland, in Coronatijd.Weer varen met De Midsland...memories. Prima geregeld.Ik ... meer lezen

1 week geleden beoordeeld
Wil B
,
Leeuwarden
via mobiele applicatie
Lees alle 148 beoordelingen
  
Google
Populaire tours & activiteiten in en om Harlingen
vanaf 618,80 US$
Meer info
vanaf 618,80 US$
Meer info
vanaf 114,92 US$
Meer info
Beoordelingen (148)
Beoordelingen filteren
148 resultaten
Waardering van reizigers
61
57
16
6
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
61
57
16
6
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 148 beoordelingen
Beoordeeld op 14 maart 2020 via mobiele applicatie

Wij gingen naar Terschelling met de snelboot. Wat een goede boot. Prima service. Zeer aardige bemanning. Bij de terugweg overzetten tickets telefonisch geen probleem en wat een aardige mensen met zoveel service. Mijn complimenten voor Doeksen. Fantastisch

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank Arjan B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 december 2019 via mobiele applicatie

Vandaag de boot van 09.45, de Ms Friesland, de meest comfortabele boot die naar Terschelling vaart. (Probeer varen op de Midsland te voorkomen, deze boot stinkt en vaart oncomfortabel)De tarieven wijzigen per 1 januari.
Een retour kost in de winter 27euro pp met een toeslag van 14,20 euro.
Het is ook mogelijk een combi retour te boeken met 1x gewone veerdienst en 1x de snelle boot. Dit kost 34,10 euro.
Mocht je vaker dan 3x per jaar gaan dan adviseer ik een vaste reizigers pas.

Ontbijten, lunchen of dineren op de boot is goed mogelijk, de kombuis van het schip heeft een ruime keuze aan gerechten en drankjes.

Goede reis.
En Doeksen bedankt.

Datum van activiteit: december 2019
1  Bedank lisanderz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 oktober 2019

Je boekt de overtocht op internet en krijgt dan een ticket voor alle losse onderdelen ( auto, fietsendrager, personen ) voor zowel heenreis als terugreis.
In Harlingen heb je een autoloket waar je deze tickets op papier of op de telefoon kunt laten scannen. Daarna word je naar een bepaalde rijstrook met een cijfer verwezen. Bij het oprijden van de boot krijg je aanwijzigingen.
Op de boot van rederij Doeksen zijn echter twee dekken . De eerste auto's rijden op een metalen oprijplaat en als alle mensen uit de auto zijn, dan wordt deze plaats omhoog gebracht met de auto's erop. En daarna worden de auto's die de boot oprijden onder deze plaat gereden. Je moet dus goed onthouden welke in/uitgang je weer nodig hebt om jouw eigen auto terug te vinden. De letters en cijfers staan op de deuren. Er is weinig ruimte om tussen de auto's te lopen, door de strakke indeling, dus het is prettig voor iedereen dat je weer snel bij de auto bent.
Bij de terminal van Rederij Doeksen in West-Terschelling heb je geen speciaal autoloket, maar wordt het ticket gecontroleerd door een medewerker aan het begin van de rijbanen. De terminal is wel een eindje van deze rijbanen af en om deze terminal te bereiken moet je door een hek dat opent, door je ticket ervoor te houden of op een knop te drukken.
De overtocht van Harlingen naar West - Terschelling duurt ongeveer 2 uur enkele reis.

Datum van activiteit: oktober 2019
Bedank vledder2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2019 via mobiele applicatie

Afgelopen week online de overtocht geboekt met de snelboot. Zowel in de ochtend als eind van de middag vertrekt de boot op de aangegeven tijd. Reistijd 45 minuten.

Prima stoelen en de overtocht gaat vlot.

Inchecken gaat vlot en wordt netjes in de terminal aangegeven. Al met een prima overtocht.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank Hoekipa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2019 via mobiele applicatie

Een midweek naar Terschelling geweest en beide keren gevaren met de sneldienst. Prima prijs en korte overtocht. Slechts 45 minuten onderweg. Parkeergelegenheid op loopafstand bij vertrek vanuit Harlingen. Voor herhaling vatbaar met deze mooie dienst

Datum van activiteit: september 2019
Bedank KortenaerJerry
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken