Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Slechte service”
Beoordeling van The Ahwahnee Dining Room

The Ahwahnee Dining Room
Geclassificeerd als nr. 1 van 20 Restaurants in Yosemite National Park
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 35
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht, Speciale gelegenheden, Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Ontbijt, Diner, Buffet, Reserveringen
11 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een slechte service, ze gunnen je niet eens een blik. De Amerikanen staan bekend om hun service en custumor intimacy maar bij hotel kan je het vergeten. De dame bij het restaurant liet ons een half uur zitten terwijl andere gasten die na ons kwamen zonder reservering door konden. Het restaurant was half leeg. Misschien werden we als homostel gediscrimineerd maar zo ben ik nog nooit behandeld in de VS.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank eugeneq69
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.646)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 2.646 beoordelingen

3 november 2017 beoordeeld

Driemaal hebben wij gedineerd in het restaurant en dit naar volle tevredenheid.
De bediening was voortreffelijk en het eten was lekker.
Houdt er wel rekening mee dat de porties op Amerikaanse leest geschoeid zijn; dit wil zeggen heel grote porties.
Een tip: deel één portie met twee. In het Engels: share your meal. In Californië is dit algemeen aanvaard en wordt veel gevraagd. Men kan op voorhand vragen om het gerecht op twee borden met bijhorend bestek te voorzien. Het delen geeft u ook de mogelijkheid eventueel een dessert te bestellen dat men dan ook kan delen.
Er was grote keuze in wijn per glas, wat ook aangenaam was.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank CalopVB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Groot hotel met overweldigende ambiance. Er was een pianist tijdens het diner. Goede bediening. De borrel na en voor het eten was prettig. Alles kon op de rekening van ons hotel gezet worden ( Valley lodge) dit was er prettig. Goede aanrader!

Datum van bezoek: januari 2017
Bedank thijsesser
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2016 beoordeeld

voor een ontbijt gingen we langs bij The Majestic. De service was er hulpvaardig en heel vriendelijk. Het ontbijt is nog altijd een van de beste die ik at tijdens mijn verblijf in The States. De zaal is heel groot en mooi.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank KageDu
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Alleen al om de sfeer in die giga ruimte. Historisch momentje ! Qualifier diner is goed, kwantiteiten zijn Amerikaans fors. Voorgerechten ipv hoofdgerechten is een goed alternatief.!Zeer attent personeel !

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank KE30LFM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Ahwahnee Dining Room bekeken, bekeken ook

Yosemite National Park, Californië
Yosemite National Park, Californië
 
Yosemite National Park, Californië
Yosemite National Park, Californië
 

In The Ahwahnee Dining Room geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.