Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Majestic / imposant ”
Beoordeling van The Ahwahnee Dining Room

The Ahwahnee Dining Room
Geclassificeerd als nr. 1 van 20 Restaurants in Yosemite National Park
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 35
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Speciale gelegenheden, Romantisch, Mooi uitzicht
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Buffet, Reserveringen
22 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Groot hotel met overweldigende ambiance. Er was een pianist tijdens het diner. Goede bediening. De borrel na en voor het eten was prettig. Alles kon op de rekening van ons hotel gezet worden ( Valley lodge) dit was er prettig. Goede aanrader!

Datum van bezoek: januari 2017
Bedank thijsesser
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.646)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 2.646 beoordelingen

3 oktober 2016 beoordeeld

voor een ontbijt gingen we langs bij The Majestic. De service was er hulpvaardig en heel vriendelijk. Het ontbijt is nog altijd een van de beste die ik at tijdens mijn verblijf in The States. De zaal is heel groot en mooi.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank KageDu
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Alleen al om de sfeer in die giga ruimte. Historisch momentje ! Qualifier diner is goed, kwantiteiten zijn Amerikaans fors. Voorgerechten ipv hoofdgerechten is een goed alternatief.!Zeer attent personeel !

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank KE30LFM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een mooie locatie heeft dit restaurant, werkelijk prachtig! Bediening is goed, vriendelijk en wat minder gehaast dan in andere restaurants. Mooie menu- en wijnkaart. Prijzen zijn relatief hoog, maar toch wel te doen. Dus goede prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader!

Datum van bezoek: september 2015
Bedank Eric B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2015 beoordeeld

De service is heel goed! Het eten was ook van goede kwaliteit. De prijzen liggen wel hoog, maar in Yosemite heb je niet heel veel keus om te eten en dit is het enige volgens mij waar je bediend word. Van sandwich tot uitgebreider, blijft wel amerikaans eten. Sandwich ca. 18 dollar zonder tax en tip. De tips maken het geheel nog prijziger, zeker als je met meerderen bent. Maar wel een keer leuk om te doen.

Datum van bezoek: augustus 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Kapucijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Ahwahnee Dining Room bekeken, bekeken ook

Yosemite National Park, Californië
Yosemite National Park, Californië
 
Yosemite National Park, Californië
Yosemite National Park, Californië
 

In The Ahwahnee Dining Room geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.