Hotel is mooi gesitueerd en een mooi gebouw. Tot hier het positieve over dit hotel, want voor de rest is het duur, met slechte service, walgelijk eten, koude gedeelde douches, hete kamers, luidruchtige nachten en dure diensten en producten. Een simpele bagel met roomkaas bestellen kost blijkbaar 10 minuten... En oh ja, het is zo'n ranzige Amerikaanse supermarkt bagel die even in de toaster is geduwd. Maar je tikt voor zo'n bagel en een koffie wel 8 dollar af. Een ham kaas croissant? 9 dollar. En daar wacht je dan een half uur op.
Ook de service van de kamers is slecht, van de dagen dat wij er waren meermalen meegemaakt dat de handdoeken niet vervangen waren (wel weggehaald, geen nieuwe). Er ging ook een brandalarm af; dat kan gebeuren, maar de grote grap is dat wij dus niet geëvacueerd waren - we liepen toevallig zelf naar beneden om te vertrekken en uit te checken. Het hotel is een ramp en met incompetentie doorspekt. Een grote ronde nul voor het hotel en een schande voor het prachtige Yellowstone en de NPS.