Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dit bedrijf gebruikt tools van Tripadvisor (of van een officiële partner voor beoordelingen verzamelen) om gastenbeoordelingen, waaronder deze, te stimuleren en te verzamelen.
Stel zennethm een vraag over Ramada Plaza by Wyndham Waikiki
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Wendy B, Manager van Ramada Plaza by Wyndham Waikiki, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 januari 2018
Rapporteer reactie als ongepastBedankt. We stellen je bijdrage op prijs.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Pooponyou
Beoordeeld op 19 januari 2018
Stel Pooponyou een vraag over Ramada Plaza by Wyndham Waikiki
allisonbE5532NQ
Biddeford, Maine
Beoordeeld op 17 januari 2018
Stel allisonbE5532NQ een vraag over Ramada Plaza by Wyndham Waikiki
Wendy B, Manager van Ramada Plaza by Wyndham Waikiki, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 januari 2018
Alexander K
San Antonio, Texas
Beoordeeld op 15 januari 2018
Datum van verblijf: maart 2017
Stel Alexander K een vraag over Ramada Plaza by Wyndham Waikiki
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wendy B, Manager van Ramada Plaza by Wyndham Waikiki, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 januari 2018
Makawaomama
Maui, Hawaï
Beoordeeld op 11 januari 2018
Stel Makawaomama een vraag over Ramada Plaza by Wyndham Waikiki
Wendy B, Manager van Ramada Plaza by Wyndham Waikiki, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 januari 2018