Dit hotel via booking.com geboekt, extra betaald voor sea view. Het is een appartementen complex waar mensen wonen en waar kamers met kitchenette verhuurd worden.. beetje gedateerd allemaal maar het was schoon en het bed sliep heerlijk.
Minpunten:
Geen receptie maar via naburig hotel werd beheerder opgeroepen. Uitleg voor gratis WiFi maar die werkte niet!!! Contact hiervoor was onmogelijk en een nacht bijboeken via internet ook.
Toen we de beheerster weer gevonden hadden (ze houdt kantoor in het naburige pand) konden we wel bijboeken maar moesten 50 USD extra betalen omdat we het niet via internet hadden gedaan!
Dat dat door de verkeerde code/instructie niet lukte interesseerde mevrouw niet zo veel. Ze is nog mee gelopen naar de kamer omdat we voor die 50 USD dan wel internet wilden. Ze zag toen zelf dat het echt niet werkte, maar gaf geen enkele krimp of excuses en al zeker geen korting!
Beetje jammer.
Hotel heeft 40 verdiepingen en 2 langzame liften waarvan er 1 niet werkte tijdens ons verblijf. Lang wachten dus in de spits, en ik moet er niet aan denken dat er brand was uitgebroken!
Hotel ligt mooi centraal tussen waikiki en downtown Honolulu, vlakbij de stranden en een grote mall Ala Moana. Bus voor de deur.... goedkoop.. maar slechte service dus!! Houdt daar rekening mee.Meer