Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
19 personen bekijken dit hotel
Booking.com
€ 517
Volledig restitueerbaar voor vr 8 mrt.
Geen aanbetaling vereist
Hotels.com
€ 509
Volledig restitueerbaar voor do 7 mrt.
Word beloond met One Key
Skyscanner.com
€ 435
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (9.160)
Beoordelingen filteren
9.160 resultaten
Waardering van reizigers
4.283
2.872
1.154
471
380
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4.283
2.872
1.154
471
380
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 9.160 beoordelingen
Beoordeeld op 9 september 2019

Wij hebben 4 nachten hier geslapen, de kamers aan de wegkant, dus met direct zicht naar zee , zijn enorm gehorig,het verkeer kan je binnen erg goed horen.wij zaten op de 8ste verdieping. De kamers zijn groot en schoon. De bedden zijn goed! Heerlijk balkon waar je met gemak met zijn tweeen kan zitten.
Personeel vond ik vriendelijk.
Het hotel ligt erg gunstig, vlak aan zee en in het winkelgebied van Honolulu.
Wij hebben in het hotel geen ontbijt genomen, zijn lekker buiten de deur wezen ontbijten etc.
Er zitten overal genoeg eetgelegenheden.

Datum van verblijf: augustus 2019
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank marijke632015
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 mei 2018 via mobiele applicatie

Wij hebben hier 3 maal overnacht. Een partial ocean view kamer op de 26ste verdieping met ontbijt inbegrepen geboekt. Het hotel oogt verouderd en dat is het ook. Het terrasraam laat helaas alle geluiden van de drukke straten door, waardoor rustige nachten uitgesloten zijn. Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid. Jammer dat je telkens belaagd wordt door een horde duiven en andere vogels. Zonder enige angst landen ze op uw tafel. Een klein momentje van onoplettendheid en ze beginnen te smullen van uw ontbijt. Zeer wansmakelijk! Het personeel, dat overigens niet echt vriendelijk is, heeft de strijd met de vogels schijnbaar opgegeven.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Carl B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 juli 2015

Vernieuwde zeer ruime kamers met superbedden, kies met balkon en zicht op de pacific, voldoende om weg te dromen. Niet ontbijten om 8h00 's morgens want dan efkens aanschuiven. Klein zwembad maar altijd een ligbed ter beschikking en trouwens het strand is op 20 meter. Opvallend vriendelijk personeel. Correcte prijzen.

Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Luc A
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 mei 2014

mooi hotel ,centraal gelegen.
personeel is vriendelijk.
Het zwembad is erg klein maar het strand ligt aan de overkant van de weg dus dat maakt erg veel goed.
Het uitzicht vanaf het dak is ook erg mooi.

Datum van verblijf: maart 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 866Yvonne
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 december 2013

Een heerlijk hotel waar je helemaal tot rust komt. Het bevat alles wat je kan verwachten en het personeel is meer dan vriendelijk. Uitstekende service en goede kamers maken dit hotel tot een van de beste waar ik in heb verbleven. Ook op steenworp afstand van het strand.

Kamertip: Tweepersoonskamer heeft king-size bed en 4 persoons niet.
Datum van verblijf: december 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank bjornov
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken