Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
14 personen bekijken dit hotel
Booking.com
240 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 14/03/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
240 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 13/03/21
travelup.com
240 US$
209 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 31 US$
eDreams240 US$
Expedia.com240 US$
Priceline240 US$
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (5.493)
Beoordelingen filteren
5.493 resultaten
Waardering van reizigers
2.466
2.081
650
198
98
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.466
2.081
650
198
98
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 5.493 beoordelingen
Beoordeeld op 20 september 2018 via mobiele applicatie

Hotel ligt op een top locatie. 2 minuten van het strand. Tegenover een ABC store waar je boodschappen kan halen en uiteraard ook een winkel en restaurant in het hotel. Er is een rook area aanwezig aan de zijkant van het hotel, je mag namelijk ook niet roken op je balkon (boete 425 dollar!) ook bij het zwembad op de 10de verdieping een rook area en een bar. Mensen zijn erg vriendelijk, dus goed hotel.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank DeniseLeijser
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mark T, Coordinator van Hilton Waikiki Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 september 2018
Google-vertaling

Aloha,
Thank you for staying with us and taking the time to write a review. We're so happy you enjoyed your experience and hope you'll stay with us again on your next visit to Waikiki.
Mahalo,
Hilton Waikiki Beach Guest Services

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 mei 2018

Aangekomen bij het hotel rij je als het ware het hotel in tot naast de lobby. Hier kun je gebruik maken van de parkeer service ( vallet parking) van het hotel. Dit kost 30 dollar per dag maar is het geld dubbel en dwars waard. Service in het hotel is perfect. De kamers zijn ruim en mooi en hebben een fijne badkamer. Ontbijt is kwalitatief goed. Strand en boulevard is ongeveer 100 meter lopen.
Echt een hotel om weer naar terug te gaan.

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 417maartenc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mark T, Marketing Coordinator van Hilton Waikiki Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 juni 2018
Google-vertaling

Aloha Maarten,
Thank you for staying and taking the time to share your review. I'm so happy you enjoyed your experience with us and we hope to welcome you back again soon!
Mahalo,
Mark
Marketing Coordinator
Hilton Waikiki Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 januari 2018

Hotel de 2e straat parallel aan het strand. Loopafstand naar het strand ca 2 minuten.
Kamers zijn prima en housekeeping is goed. Bedden wel relatief smal (twijfelaars) maar in orde. Zwembad op de 10e verdieping, daar waait het helaas wel enorm en is slechts korte periode fatsoenlijk zon. Ontbijt in het restaurant is verre van goedkoop maar kwalitatief prima. We waren er met Oud & Nieuw, hotel deelde feestartikelen uit en was live muziek. Ontbijt in Hilton Garden iets verderop is veeeel goedkoper (ontbijt-buffet) en erg goed, 5 minuten lopen.

Kamertip: Straat(Zee)kant is erg rumoerig
Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank markwJ4631UN
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DirectorHWB, Director of Sales van Hilton Waikiki Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 januari 2018
Google-vertaling

Aloha Mark, thank you for your review and choosing to stay with us!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2016

Heerlijke hotel op prima locatie. Uitstekend ontbijt. Mooi uitzicht op zee. Jammer van de smalle bedden en de 30$ parkeren.en dat t niet direct aan zee ligt.
Balkon is leuk om even wat te drinken
Digitaal inchecken is handig.
Restaurants op loopafstand net als t strand.5 minuten lopen

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Yosta D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM-HiltonWaikiki, General Manager van Hilton Waikiki Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2016
Google-vertaling

I agree we have an excellent location and hotel!
Mahalo,

Erich Smith
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juni 2016 via mobiele applicatie

Dit was onze eerste bestemming op onze huwelijksreis. Het is echt een dorp van hoteltorens, met middenin zwembaden en nog een kunstmatige lagune richting zee. Typisch Hilton en typisch Amerikaans: prima service, erg vriendelijk, maar tikje nep en behoorlijk commercieel. Maar moet je gewoon een keer gedaan hebben...

Datum van verblijf: maart 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank roelofw797
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM-HiltonWaikiki, General Manager van Hilton Waikiki Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juni 2016
Google-vertaling

Vast and varied.
Never been called that before as a hotel but I like it!

Erich Smith
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken