Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
eDreams
Priceline
Expedia.com
Booking.com
Orbitz.com
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.001)
Beoordelingen filteren
3.001 resultaten
Waardering van reizigers
991
1.034
578
247
151
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
991
1.034
578
247
151
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.001 beoordelingen
Beoordeeld op 12 februari 2020

Mooie kamer, goede bedden. Er zijn meerdere restaurants in het hotel. Voor allemaal moet je vooraf reserveren. Ons was echter bij het inchecken verteld dat we bij een van de restaurants zó konden binnenlopen. Dat bleek niet te kloppen. Omdat er nergens meer plaats was (er was een groot gezelschap gearriveerd) moesten we uitwijken naar een soort kantine aan de overkant van de weg (Tussock Bar). Sfeerloos, maar uitstekend eten.
De avond erna konden we wel terecht in het Ruahepu Restaurant. Ook heerlijk eten.

Datum van verblijf: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank Knallemans
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ChateauHMGT, Duty Manager van Chateau Tongariro Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 februari 2020

Beste Knallemans,

Ik ben blij te zien dat je in het algemeen genoten hebt van je verblijf. Onze excuses voor het ongemak als gevolg van verwarring over de boekingen in het restaurant. Ik ben blij te zien dat u in beide restaurants geweldige eetervaringen heeft gehad. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen.

Vriendelijke groeten,
Abhishek Kokje
Duty Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 februari 2020 via mobiele applicatie

Een chique hotel in kasteel stijl, midden in de middle of no ware . Een juweeltje ondanks dat het ietwat in de jaren gekomen is. Heel prettige bediening bij de receptie. Heel vriendelijk. Fijne kamers met bad/douche en vaste wastafel. Ook douche spullen rijkelijk voorhanden.
We hebben er niet gegeten omdat er een “dresscode” heerste en ons Hollandse koffer niet over kleding paste, die aansloot bij de dresscode. Maar lekker geslapen in een Château en dat was zeker ook niet verkeerd.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank l0uker
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ChateauHMGT, Duty Manager van Chateau Tongariro Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 februari 2020

Beste l0uker,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een ​​prachtige beoordeling van ons hotel te delen. We zijn blij dat je een ontspannen verblijf bij ons hebt gehad. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te verwelkomen.

Vriendelijke groeten,
Abhishek Kokje
Duty Manager
E: dm@chateau.co.nz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2020

Mooie entourage op een mooie plek. Prima uitvalbasis voor prachtige wandelingen!
Wel wat achterstallig onderhoud. Een beetje vergane glorie. Wifi ronduit slecht en een dag volledig afwezig Niet al het personeel even vriendelijk.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Patrizia M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ChateauHMGT, Front Office Manager van Chateau Tongariro Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 februari 2020
Google-vertaling

Dear Patrizia M


Thank you very much for choosing Chateau Tongariro for your recent stay and for taking the time to leave a review of your experience.

It is regretful and we are deeply disappointed that we were not able to provide you with the wow factor that Chateau is famous for and we sincerely apologize for that. We have shared your feedback with our executive team who will review the standards according. We apologize for the inconvenience.

We are pleased to inform you that we are under negotiations and Chateau will be revamping in near future.

We appreciate your valuable feedback and look forward to welcome you again.

Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 november 2019

Inchecken duurde lang. De kamer was mooi, wel koud. De WiFi snel maar viel vaak uit. De badkamer wel goed. De sfeer in de lounche was zeer goed, relaxed en uitnodigend. De ligging goed voor de wandelroutes.

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank RVH1967
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ChateauHMGT, Duty Manager van Chateau Tongariro Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 november 2019
Google-vertaling

Sehr geehrter RVH1967,

Vielen Dank für Ihre Bewertung Es tut mir leid, dass wir uns letzte Woche geirrt haben, weil das Zimmer nicht rechtzeitig für Sie bereit ist. Gleichzeitig freue ich mich, dass Sie die schöne Umgebung des Gebäudes und die Atmosphäre im Ruapehu-Loungebereich genossen haben. Wir freuen uns, Sie wieder begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen,
Abhishek Kokje
Duty Manager
Chateau Tongariro Hotel
E: dm@chateau.co.nz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 september 2019 via mobiele applicatie

Het hotel ziet er schitterend uit van de buitenkant.
Het is alleen wel gedateerd.
Wel voorzien van alle gemakken ademt het de sfeer van vervlogen tijden .
De toilet kraakte bij het gaan zitten en ook een douchegordijn is niet echt meer van deze tijd.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank fionaj909
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
AlexChateauTongariro, Rooms Division Manager van Chateau Tongariro Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 oktober 2019

Beste fionaj909,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen.
Het spijt me te horen dat uw verblijf onder de verwachtingen viel. We zijn momenteel in de planningsfase van de renovatie en hopen dit snel op gang te krijgen.
Vriendelijke groeten,
Alex Hampshire
Rooms Divisiemanager
E: rdm@chateau.co.nz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken