Super goed eten, lekker
Goed van prijs vriendelijk personeel
Goede avond gehad
Blij
Zeker een aanrader
Cihan is een gezellig restaurant met een goede service met name achmed is zeer bijzondere ober die je echt als gast weet te verwennen. Het is is van goede kwaliteit en de prijs is goed in balans met het geen wat je krijgt. Ik hou ervan als het vlees medium rare gebakken is en hier is het een van de weinige plaatsen waar ze dit ook perfect kunnen.
Kortom Cihan is een aanrader.
Komen hier al jaren met familie en vrienden en iedere keer weer fantastisch lekker eten en geweldige service. Hele warme sfeer en zeer gezellig. Beste restaurant van Avsallar!
We hebben met 2 gezinnen hier meerdere keren gegeten. Eten was erg lekker en veel. De bediening is erg vriendelijk en ook de chef-kok kwam nog even langs om te vragen of alles naar wens was.
Als je in de omgeving bent is dit echt een aanrader om een keer heerlijk te eten.
Het restaurant zag er ook netjes en verzorgt uit en ze hebben een open keuken. Dus je kan zien wat ze doen.
Aanrader. Topper is ”Kebap in a jug”!
Lekker. Informeel. Prijs/kwaliteit prima. Onze favoriet in Avsallar