In 2017 & 2018 waren we hier ook al eens, en toen hebben we er echt kunnen genieten.
Nu organiseert het hotel 3x per week (zon-dins & donderdag van 16u tot 22u) Ibiza-party’s ah zwembad. Bye Bye rust en welkom niet-hotelgasten die de sfeer komen verzieken. Loeiharde muziek door slechte luidsprekers, joelende kinderen, ook een hond(!), en het zwembad vol plastic rommel & drinkbekers…
Aan het zwembad beneden hebben ze alle ligstoelen weggehaald en het terras van het lunchrestaurant vergroot, zodat je er niet meer kan gaan liggen en waar er op dat moment ook nog es een trouwfeest bezig was, dus hotelgasten niet toegestaan. Bij het zwembad boven zijn er amper 8 ligbedden zodat het elke dag vechten was voor een plek. (er kan 100 man slapen!)
Het personeel zijn praktisch allemaal stagiairs, aan het onthaal verliep dat prima, maar in het restaurant was het een ramp. 3 glazen (verschillende) wijn besteld bij het avondeten, telkens bijgegoten in hetzelde eerste glas! (Een steak kost 38€ dus een nieuw glas zou toch mogen) Personeel stond er ongeïnteresseerd bij met hun gsm binnen handbereik. Vuile borden op lege tafels bleven er gewoon (uren) staan.
De dinerkaart is te beperkt, wij waren er 5 nachten, en konden er niet elke dag iets anders eten. Gelukkig zijn er in de buurt tal van heerlijke restaurants.
Ook de zee en het strand zijn vlakbij, zodat we vaak zijn uit gereden, want voor die heerlijke rust die het hotel zó promoot, moet je zeker niet naar hier komen. Voor 300€ hebben wij al véél véél beter gevonden. Erg jammer, want het blijft een prachtige locatie.