Jeroen K
Helmond, Nederland

Valt tegen de laatste tijd

Beoordeling van Hotel Castell d'Emporda
3,0 van 5 bollen26 okt 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
10 jaar geleden kwamen wij hier regelmatig. Nu sinds een jaar weer 3 keer geweest voor lunch en diner. De kwaliteit is erg naar beneden gegaan. Personeel in chagrijnig en er is ook niet veel meer te doen. Verder magnifiek mooie locatie. Zonde aangezien wij hier nog een keer een groot feest wilde geven.
Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Bezocht met familie
Gereageerd 2 nov 2022
Thank you for taking the time to leave this review, we take every coment seriously and we are sorry to hear that you where not happy with our Service. It will be very impoirtant for us if you can contact us directly in order to understand what went wrong in order to improve it and introduce to the Team the appropiate protocols. We would like you to come back so for us is very important to understand what went wrong . Regardless this, we will talk with the Teams and Departments involved in order to improve and give the best service.
Mas Petit, casa rural en Costa Brava
7.2 km van Hotel Castell d'Emporda
7.4 km van Hotel Castell d'Emporda
7.2 km van Hotel Castell d'Emporda
8.8 km van Hotel Castell d'Emporda
Meer hotels in la Bisbal d'Emporda bekijken
Beoordeeld op 24 oktober 2022

Wellicht waren mijn verwachtingen aan de te hoge kant door de vele goede reacties van anderen, maar ik vond het zeer tegenvallen. In de eerste tien minuten bij aankomst in onze kamer vonden we haren in de badkamer en in het bed. Tot slot een afgekloven chocoladekoekje onder het bed en overal vette kinderhandjes.
Ook viel op dat op het terrein overal lege glazen stonden en ook bleven staan, 24 uur na aankomst stonden dezelfde glazen er nog steeds en lag ook het gebroken glas op het terras er nog steeds...

Kamertip: Een Dali kamer
Datum van verblijf: oktober 2022
Castell Emporda, Director General van Hotel Castell d'Emporda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 november 2022

muchas gracias por su comentario
Le pedimos disculpas por la situación que vivió, que no es la que ofrecemos a nuestros clientes ni la apropiada de nuestro Hotel y del nivel de servicio que damos. Se trato de un grave error de entrega de habitaciones pensando que estaba limpia etc.. desafortunademente ese día no teníamos otra habitacions disponible ya que estábamos llenos y por eso mandamos a que se limpiara . Le comunicamos que hemos tomado las medidas adecuadas para que esto no vuelva a suceder y por ello le pedimos que nos contacte de manera particular a nuestro mail de reservas para hablar del inconveniente oportunamente.

Le pedimos disculpas de nuevo y esperamos que vuelva a confiar en nuestro servicio en el futuro cercano.

Beoordeeld op 24 september 2022 via mobiele applicatie

Prachtige locatie, met schitterend uitzicht vanaf de hotelkamer en terrassen. Deze locatie kent behoorlijke hoogteverschillen. Mooie ruime kamer met heerlijke badkamer. Ontbijt is goed, bediening heeft echter moeite met het tijdig aanvullen van het buffet. NB: op deze locatie worden vaak trouwfeesten georganiseerd. Dat kan overlast geven aan de gasten in het hoofdgebouw.

Kamertip: De kamers in het nieuwe gedeelte hebben geen last van geluidsoverlast
Datum van verblijf: september 2022
Castell Emporda, Director General van Hotel Castell d'Emporda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 september 2022

Thank you for your kind words, we hope to see you again soon.

Beoordeeld op 12 september 2021 via mobiele applicatie

Als je naar dit hotel gaat dan moet je echt van mooie trendy meubels kussens en art objecten houden. En heerlijk rustig van alle zitjes genieten. Fijn buiten ontbijten. Het is echt een prachtige locatievoor bruiloft en feest.
Het ligt heel rustig tussen de wijn en olijvenvelden. In de buurt is werkelijk niets te beleven maar op rijafstand van 40 min zijn vele leuke plaatsjes om te eten. Je kunt ook in het hotel een dregangendiner boeken voor 42 euro echt culinair. Als je zoals wij alleen een hoofdgerecht wil eten zijn de porties veel te klein voor 28 euro. Je krijgt op de eerstedag een flesje water pp, dit is jammer want er is verder geen winkel. Dit zijn toch niet de kosten. De drankjes zijn trouwens niet hoog in prijs. Al met al een aanrader voor paar dagen of als je rust wilt

Kamertip: Gratis parkeren, 2 zwembaden, eieren a la carte, verse jus
Datum van verblijf: september 2021
Castell Emporda, Director General van Hotel Castell d'Emporda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2021

Dear sir,
Thank you for taking the time to write a review about our hotel, we really appreciate that you enjoyed your stay and our decorations, we will take accountability of your comments and will try to improve in the future!

Kind regards,

The team of Hotel Castell d'Empordà.

Beoordeeld op 18 augustus 2019

Voor wie wil genieten in Catalonië van luxe en lekker eten ben je hier op de goede plaats. Mooie locatie, zeer goede Dalikamer met uitstekend bed, badkamer en goede airco. Ontbijt is voldoende en eten s middags en s avonds is lekker. Culinair geen topper topper maar lekker.

Kamertip: We verbleven in een Dalikamer op de benedenverdieping. Ik vermoed dat het uitzicht op de bovenverdieping beter is.
Datum van verblijf: augustus 2019
Direccion C, Guest Relations van Hotel Castell d'Emporda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2019

Dear Frank D,

We would like to thank you for this review, it is a pleasure to read that you enjoyed your stay!

We look forward to your next visit and hope that we can continue providing the good, or even better, service you experienced.

Kind regards,
Christopher Maddocks

Beoordeeld op 7 juni 2019

Zeer mooi hotel met mooie kamers.
Het eten hier is subliem. Wij hebben zowel geluncht als gedineerd.
Zeker een aanrader voor mensen die houden van lekker eten en die graag even tot rust willen komen. Topper

Datum van verblijf: mei 2019
Direccion C, Director de Recepción van Hotel Castell d'Emporda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juni 2019

Lieve Discover18969616924

Wij willen u hartelijk bedanken voor het nemen van de tijd om deze review te schrijven! Wij voelen ons vereerd om te weten dat u van uw bezoek genoten heeft en dat alles naar wens was. Wij kijken er naar uit u spoedig weer te zien.

Lucas Gulias