Op bezoek bij vrienden in de Costa Brava hadden we dit mooie hotel voor onszelf geboekt voor drie dagen. De foto’s en de faciliteiten spraken ons zeer aan. Vanaf onze aankomst hebben we alles als heerlijk en gastvrij ervaren. We hadden een prachtige Dali kamer met uitzicht op de vallei. Dat was fijn wakker worden! Omdat de kamer in de middag in de zon komt, kregen we bij de receptie de tip om de extra kaart in de kamer om de airco aan te kunnen laten staan hiervoor te gebruiken. Dat was inderdaad ook nodig gelet op de hitte in onze week.
Lunch in het restaurant bij het zwembad was zeer aangenaam. Het uitzicht is zoals iedereen aangeeft adembenemend. En gelukkig is er airco dus zaten we zeer comfortabel. We kunnen de tapas van de dag als voorgerecht en de entrecote als hoofdgerecht zeer aanbevelen. Alles is in de ‘To share’ vorm en delen deden we dan ook graag. Door de maitre kregen we een hele goede wijnsuggestie van een lokale wijn die zeer goed paste.
’s Avonds hebben we tweemaal in restaurant Drac gegeten. Dat is echt voor ons als fijnproevers en met de zonsondergang was er een nog mooier uitzicht dan bij de lunch. Eindelijk weer eens heel goed vegetarisch gerecht gegeten: de ravioli is ook zeer aan te bevelen als je niet vegetarisch bent.
Op onze laatste dag hebben een complete massage genomen voordat we naar huis gingen. De dame van het Beauty Center heeft het letterlijk in haar vingers om je tot rust te laten komen. Dat gevoel houden we dan ook over aan deze drie dagen: relaxed met zorgeloos genieten op een prachtige plek.