Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wat een heerlijk hotel om helemaal tot rust te komen. Zeer vriendelijk personeel, vooral de dames bij de receptie waren zeer behulpzaam. Keurig schone kamers en heerlijk eten. Een absolute aanrader voor iedereen!
Datum van verblijf: augustus 2018
Gereageerd 16 aug 2018
Beoordeling vertalen
Dear Jodayjansen,
Thank you very much for your nice comment, all our staff apreciate.
We hope to welcome you soon!
Best regards!
Drie nachten in een tuinkamer van dit prachtige hotel verbleven. Geweldige ambiance in een geweldige omgeving. Alles is met zeer veel smaak ingericht. Mijn verblijf was met mijn beste vriendin, en ik ga zeker nog een keer terug met mijn gezin.
Datum van verblijf: oktober 2017
Stel Elecliya een vraag over Hotel Castell d'Emporda
Jesus V, Director de Recepción van Hotel Castell d'Emporda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2018
Dera Marijke,
Thank you for your comment, we apreciate it and all our staff welcomes these feedbacks.
We would love to welcome you again.
Rapporteer reactie als ongepastBedankt. We stellen je bijdrage op prijs.
Ik ben vaker geweest en het voelt altijd als een warm bad, als thuis komen. Het uitzicht is prachtig. Bij de garden suites (ook geschikt met kinderren) kijk je onder de douche zelfs over de vallei. Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening. Deze keer voor het eerst een sportmassage genomen. Die was super, duidelijk iemand met veel ervaring. Ik kom gauw weer terug!
Datum van verblijf: augustus 2018
Prijs/kwaliteit
Slaapkwaliteit
Service
Stel paula_zwl een vraag over Hotel Castell d'Emporda
Dear Paula,
Thank you very much for your nice commet, all our staff apreciate your nice feedback.
Wubbien K
Groningen, Nederland
Beoordeeld op 1 augustus 2018 via mobiele applicatie
Voor ons opnieuw het bewijs dat je een prachtig hotel en locatie kan hebben, maar dat het uiteindelijk gaat om de mensen die het runnen...
Overall management ontbreekt volledig en dat in het hoogseizoen.... medewerkers van de bar en het restaurant zijn wel heel vriendelijk, maar bij de ontvangst en receptie is dat ver te zoeken... elke uitleg over het hotel en omgeving ontbreekt bovendien...
Hotel met potentie, maar dan mét dagelijkse leiding met passie voor het vak!
Datum van verblijf: juli 2018
Stel Wubbien K een vraag over Hotel Castell d'Emporda
Jesus V, Director de Recepción van Hotel Castell d'Emporda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2018
Dear Wubbien,
We want to thank you for your comment.
We are sorry about the experience with our reception staff, comments like yours help us to improve.
Rapporteer reactie als ongepastBedankt. We stellen je bijdrage op prijs.
We waren hier op bezoek en hebben s' avonds meegegeten van een uitgebreid BBQ-buffet. De locatie is prachtig. Geen twijfel en de kamers netjes. Het restaurant buiten is heerlijk om te zitten en de bediening correct en vriendelijk. Het hotel is gebouwd tegen een oud kasteeltje. Modern meets classic, zeg maar.
Datum van verblijf: juli 2018
Locatie
Kamers
Service
Stel Aaldrik_Smd een vraag over Hotel Castell d'Emporda
Jesus V, Director de Recepción van Hotel Castell d'Emporda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2018
Dear Alex,
Thank you for nice comment.
We hope to welcome you again soon!
Regards,
Rapporteer reactie als ongepastBedankt. We stellen je bijdrage op prijs.
Zijn met een groepje geweest en op fotos de prachtige locatie gezien maar in werkelijkheid zeker zo mooi en heel erg goed gegeten (diner en ontbijt). Erg aardige bediening. We gaan zeker een keer terug.
Datum van verblijf: juni 2018
Stel C3244TEroberth een vraag over Hotel Castell d'Emporda
Angeles M, Director Comercial van Hotel Castell d'Emporda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juni 2018
Dear Robert H. Thank you so much for your reviews. We hope to see you soon again at Castell d´Empordá Hotel. Tot ziens!!!