Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vlees!”

I Sapori Sicilian Grill Restaurant
Geclassificeerd als nr. 1 van 175 Restaurants in Castellammare del Golfo
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 11 US$ - 34 US$
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
26 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wauw! Na diverse positieve reacties op tripadvisor hier gaan eten met mijn vriendin.
Heel leuk restaurant, met zeer vriendelijke en goed Engels sprekende bediening.
Restaurant is in de slagerij, met mooie grote stukken vlees in de vitrine. Vlees is perfect en prijzen zijn mijns inziens zelfs laag vergeleken met de service en kwaliteit (prosecco bij ontvangst van het huis)!
Dit is zeker de moeite waard!!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank gijsb2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (656)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 656 beoordelingen

11 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je van echt goed kwaliteit vlees houdt is dit de juiste plek om heerlijk te tafelen. Prijskwaliteit verhouding is hier top. Voor weinig geld heb je een top diner gehad mer goede service van het personeel. Een echte aanrader als je in castellemare del golfo verblijft!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank 681charleyv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 mei 2018 beoordeeld

Dit restaurant heeft zijn "eigen" slagerij . Heerlijk gegeten en de bediening was super! het vlees wordt vers afgesneden waar je bij staat en dan gegrild.De eigenaar komt regelmatig langs om te vragen of alles naar wens is!

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank 54Francesca63
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een slagerij met restaurant.. origineel en je bent zeker van een super vers stuk vlees op je bord. Heel vriendelijke bediening.. We kregen een Prosecco aangeboden als welkomstdrankje. Heerlijk gegeten! Een aanrader!

Datum van bezoek: november 2017
Bedank druytske
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Sowieso heen gaan. Nog nooit zo lekker gegeten en dan ook nog eens goedkoper dan regulier in Nederland.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Bartv2805
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die I Sapori Sicilian Grill Restaurant bekeken, bekeken ook

Castellammare del Golfo, Province of Trapani
Scopello, Castellammare del Golfo
 
Castellammare del Golfo, Province of Trapani
Castellammare del Golfo, Province of Trapani
 
Castellammare del Golfo, Province of Trapani
Castellammare del Golfo, Province of Trapani
 

In I Sapori Sicilian Grill Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding